Igyekeznie kell annak, aki jegyet akar venni az Arsenal meccsre. Az első nap mérlege

Az oldalvonal mellé szóló 5 000 forintos jegyekből már csak 500 darab maradt, de jól fogynak a drágább, 12 000 forintos belépők is. Az első olyan nap mérlege, amikor már minden szombathelyi vehetett jegyet a Szombathelyi Haladás – Arsenal mérkőzésre. Frissítve.

Késő délutánra ugyan csökkent a vásárlási kedv, de így is rengetegen vásároltak jegyet. Csupán a 25 000 forintos VIP jegyekre lehet azt mondani, hogy van belőle bőven és nagy valószínűséggel az sem marad jegy nélkül, aki a kapuk mögé szóló legolcsóbb jegyre pályázik. Nem lehet ilyen biztos a dolgában, aki az oldalvonal mellé szóló álló jegyre feni a fogát, a holnapi pénztárnyitáskor ebből már csak valamivel több, mint ötszáz lesz a Rohonci úton. Igyekeznie kell annak is, aki 12 000 forintért szeretne ülőjegyet venni, hiszen ebből is kevesebb van, mint ezer darab. A pénztárak holnap kilenckor nyitnak és este hatig várják a szurkolókat.


A kezdeti rohamok után sem csitult a vásárlási kedv. Folyamatosan érkeznek a szurkolók a Rohonci útra. Elsősorban továbbra is az ötezer forintos belépőket keresik, a Haladástól kapott információink szerint erre a szektorra lassan kitehetik a megtelt táblát.

A délután két óráig megvásárolt és a szurkolói csoportok által előjegyzett belépők száma már eléri a kilencezret, így ma, holnap és szombaton mindössze háromezer jegy vár gazdára.


Az első órában leginkább az álló jegyeket keresték, körülbelül ötszázat meg is vettek belőle. A tíz órás állapotok szerint egyébként a 12 500 jegyből 4301 fogyott el. Ezeket a belépőket a korán érkezők, a bérletesek és a Haladás különböző szurkolói csoportjai vásárolták meg.

Nyugdíjas szurkolók - még nem láttak ilyen volumenű csapatot a Rohonci úton
Még ők sem láttak ekkora sztárcsapatot Szombathelyen
Tánczos Mihály

Föblein Simon Szekszárdról jött Szombathelyre, hogy a lehető leghamarabb megvegye a kincset érő belépőt. Simon nagy Arsenal szurkoló és azt mondta, nem merte megkockáztatni, hogy hétfőn a Ticket Express irodáiba Szekszárdon vegyen, mert attól félt, hogy lemarad Fabregasék vendégszerepléséről. Simon egyébként nagypapájával lesz kint a mérkőzésen.

Föblein Simon Szekszárdról nagy szurkoló, nagypapájával izgulnak majd a meccsen
Simon Szekszárdról jött
Tánczos Mihály

Azonban nem Föblein Simon volt az egyetlen, aki nem a városban lakik és már kora reggel ott toporgott a Rohonci úton. Kovács Marcell Nagykanizsáról jött nagypapájával, hogy megvegye a kincset érő belépőt. Igaz, a meccsre már népesebb családja is eljön, hiszen összesen nyolc belépőt vettek.

Kovács Marcell Nagykanizsáról érkezett, nagypapájával nézi meg a meccset
Marcell nyolc évesen, nyolc jeggyel és a nagypapával
Tánczos Mihály

A reggeli órákban egyébként az volta jellemző, hogy egy ember több jegyet vett, amin aztán barátaival, családtagjaival osztozik.

A Rohonci úton kígyózott a sor
Kígyózó sorok a Rohonci úton
Tánczos Mihály

A Rohonci úti stadion jegypénztárai csütörtökön és pénteken reggel kilenctől este hatig lesznek nyitva, de kinyitnak szombaton is kilenckor és egészen addig lesznek nyitva, amíg van érdeklődés. Jövő hét hétfőtől a Ticket Express a maradék jegyeket országos szinten értékesíti.

A Rohonci úti stadionban egyébként javában folynak a munkálatok, hiszen mindennek kifogástalannak kell lenni az Arsenal fellépésére és a bajnoki rajtra. Felszerelik a műanyag székeket, betonozzák a lelátót, felújítják az öltözőket.
Tömést kap az idő vasfoga
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!