A Kecskemét ellen már üzemelhet a beléptetőrendszer

Már több, mint nyolc éve annak, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Hivatásos Labdarúgó Alszövetség és a kormány úgy döntött, 38 stadiont felújít. A rekonstrukció részeként egységes beléptető- és jegyértékesítő rendszert terveztek. Azóta azonban ezek a készülékek egy-két kivételtől eltekintve csak a Sportfólió Kht. raktáraiban porosodnak.

Tóth Miklós menedzser igazgatótól megtudtuk, hogy a Haladás pályázatot adott be, szeretett volna ingyen hozzájutni a beléptetőkhöz. A Rohonci úti stadion azonban nincs benne a stadionrekonstrukciós programban, ezért erre nem volt lehetőség. Így nincs más lehetőség, fizetni kell érte. Féláron, több tízmillió forintot.

- Igazából nem rajtunk múlik, hogy mikorra lesz meg a beléptetőrendszer, hanem azokon, akik ezt beüzemelik. - mondta Tóth. Ha elutaljuk a hardver árát, másnap már el is hozhatjuk a kapukat. Előtte azonban szeretnénk személyesen is megismerni ennek a rendszernek a működését. Ezt még ma megtesszük, holnap pedig pontosítunk. Várhatóan két héten belül üzemelni fog a beléptetőrendszer. Jó lenne, ha a szeptember 20-ai, Kecskemét elleni meccsen már működne. Terveink szerint mind a 16 lépcsőfeljárónál lesz egy ilyen kapu. A jegyeket és a bérleteket a vonalkódos résznél kell érvényesíteni. A sorszámok bekerülnek a rendszerbe, így aki egyszer már felment, az csak úgy tud lejönni, hogy kifele menet is lehúzza a vonalkódot. Ez nagyon fontos, ugyanis ha ez nem történik meg, akkor már nem tud visszamenni. Hogy mit várunk a beléptetőrendszertől? A pénteki Siófok elleni hazai mérkőzésen kint volt 7000 néző, azonban ebből csak 2950 volt a fizető. Ezt szeretnénk elkerülni a jövőben. Úgy gondolom, így már nem lesznek "potyanézők".

Tóth Miklós azt reméli, így már nem lesznek
Lovagi Milán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!