Edzőpartner lehet az Arsenal is. Elkezdte a felkészülést a Csertői-legénység

Ma délelőtt elkezdte az edzéseket a Szombathelyi Haladás Nb1-es labdarúgócsapata. A zöld-fehéreknél az ismerős arcok mellett felbukkantak az új fiúk is. Lengyel Dániel, Boros Tamás és Oross Márton is együtt tréningezett a többiekkel. Az egyetlen próbajátékos, Bajnok Attila Nyitráról érkezett, 19 éves szlovák utánpótlás válogatott. Edzőpartner lehet az Arsenal is.
-----

Lengyel Dániel és Oross Márton három éves, Simon Attila és Boros Tamás négy éves szerződést kötött a Szombathelyi Haladás csapatával, de a zöld-fehérek meghosszabbították egy évvel Simon Ádám kölcsönszerződését is, így Ő is Szombathelyen játszik a következő idényben.

A héten több próbajátékost is tesztel a Haladás. Bajnok Attila pedig már ma a Rohonci úton tréningezett. A játékos 1989-ben született, 185 centi magas, 75 kiló. Kilencszer játszott a Szlovák utánpótlás válogatottban. Egy hete lesz meggyőzni Csertői Aurélt.

Seper Ákos is kint volt a mai tréningen, igaz Ő még civilben. Tárgyal a vezetőséggel. A végéhez közelednek az egyeztetések Horváth Andrással. Úgy tűnik azonban, hogy a középpályást nem sikerül hazacsábítani, klubja ugyanis 150 ezer eurót kér érte. Van viszont esély Kenesei Krisztián érkezésére, vele folynak még a tárgyalások.

A Haladás első edzése
Oross Márton (balra) már a Haladás játékosa
Tánczos Mihály

Az viszont már most biztos, hogy masszőr poszton erősödött a Haladás. Az elkövetkezendőkben Frischl Balázs segíti Tebeli György munkáját.

A Szombathelyi Haladásnál azonban nemcsak próbajátékosokat várnak, hanem várják a műanyag székeket is, amiket a tribünre szerelnek, de rövidesen megjön a két új kapu és a két kispad is.

Elkészült a Szombathelyi Haladás nyári menetrendje is. A Hartberg és az Ajka mellett az Arsenal is ellenfél lehet. Ha összejön a jelenleg szervezés alatt lévő összecsapás, akkor a mérkőzésre július 22-én, a Rohonci úton kerülne sor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!