Hirdetés
Hirdetés

Otthonában verte meg a Haladás a Honvédot

November óta először nyert a sereghajtó Haladás.
Hirdetés

A Budapest Honvéd nagy meglepetésre 3-1-re kikapott a vendég, sereghajtó Szombathelyi Haladástól a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, szombaton.

Az első negyvenöt percben a kispestiek akarata érvényesült, szinte végig nyomás alatt tartották ellenfelüket, mégis a semmiből a Haladás szerzett vezetést.

A fordulást követően gyorsan egyenlített a Honvéd Holender Filip szezonbeli tizedik bajnoki góljával. Supka Attila együttese továbbra is nagy fölényben futballozott, azonban az első félidő forgatókönyve ismételte önmagát, a vendégek egy szabadrúgásból újra előnybe kerültek. A Honvéd hiába támadott az egyenlítésért, Ivanov a 89. percben megadta a kegyelemdöfést.

Horváth Ferenc együttese ezt megelőzően legutóbb a 14. fordulóban, november 10-én a Ferencvárost győzte le, s azóta - mostanáig - csupán két pontot gyűjtött.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!