Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Küzdelem a pontokért

A ZTE után a Ferencváros skalpjára vágyik a Haladás Sopron Bank. Aczél Zoltán bizakodó, egy siker nagy lökést adhat.
Hirdetés
Hirdetés

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában, vasárnap este az eddig még nyeretlen, a héten edzőváltáson áteső Ferencváros otthonában lép pályára a Haladás Sopron Bank. Fontos lenne a szombathelyiek számára egy újabb győzelem, hiszen a 3 pontnak köszönhetően leszakíthatná üldözőit Aczél Zoltán együttese.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

– Az utóbbi időben sok mindenen ment keresztül a Fradi – kezdte mondandóját Aczél. – Ismerjük a fejleményeket. Az én véleményem az, hogy biztos, hogy nem edzőprobléma volt náluk, hiszen Prukner László nagyon jó szakember. Tavaly sikert sikerre halmozott, Európa Ligába juttatta a csapatot, szóval szó sincs róla, hogy most hirtelen rosszabb edző lett volna. Ezek érdekes dolgok, de hát az edző mindig elviszi a balhét. Ő hihetetlenül korrektül felajánlotta a lemondását, amit el is fogadtak. Eddig egy gólos meccseken veszítettek, tehát nem taktikailag volt probléma velük. Talán az új játékosaik még nem álltak össze igazán. Sokkal jobb csapat a Fradi, mint amit mutat a helyezése. Ez közhely, de ez így van. Természetesen felkészültünk belőlük, de nekünk nem szabad velük ennél többet foglalkozni, csak saját magunkkal kell törődnünk és ki kell zárnunk a külső körülményeket, amik félelmeim szerint lehetséges, hogy lesznek. Itt most arra gondolok, hogy Nagy Tamás a székfoglalójában nyilatkozta is, hogy más célja nem lehet, csak a Haladás legyőzése. Tehát biztos, hogy nekünk fognak esni. Ki akarják majd használni a közönség támogatását. Van is ebben némi alap, hiszen mi ugyanezt játsszuk otthon. Nekiesünk az ellenfelünknek és megalkuvást nem tűrően végighajtjuk a 90 percet. Nagyon okosan, taktikusan, de bátran kell futballoznunk vasárnap este.

Nagy II. Gábor bokája rendbe jött, így a hátvéd ismét játékra kész. Schimmer Szabolcs, Sipos Norbert, Simon Attila és Gyurján Bence viszont még biztosan nem játszhat. Tóth Péter már hosszabb ideje bajlódik a derekával, a ZTE ellen pályára lépett ugyan, de a héten több edzést is kihagyott, egyelőre kérdéses a szereplése.

A találkozót honlapunkon online közvetítjük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés