Tesztmeccsel rajtol az új Hali stadion

Csütörtökön kigyúlnak a fények.
-----

A Gellei Imre vezette magyar öregfiúk válogatottal játszik a Szombathelyi Haladás öregfiúk csapata csütörtökön este az új Haladás stadionban.

A mérkőzés egyfajta teszt lesz, ekkor vizsgálják meg a szakemberek, hogy minden úgy működik-e, ahogy az egy új stadionnál elvárható.

A találkozóra korlátozott számban az előre bejelentkezett szurkolók bemehetnek, de információnk szerint ez a szám néhányszáz főben van meghatározva, így a mérkőzésre jegyárusítás sem lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!