Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Győztes felkészülés - a Hali–Óvár edzőmeccsről

Jövő héten a Felcsút ellen hasonló eredményességre lesz szükségünk.
Hirdetés
Hirdetés

Horváth Ferenc a Rózsa – Schimmer, Jagodics M., Tamás, Mohl – Gaál, Németh Má., Holdampf, Jancsó – Mészáros, Rabusic tizenegyet küldte pályára, míg a vendégeknél a kezdőben kapott helyet a szombathelyi nevelésű Zsirai Martin és Winkler András is.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A meccs elején igyekezett ráerőltetni akaratát a hazai csapat a vendégekre. A 4. percben már a vezetést is sikerült megszerezni. Egy jobb oldali beadást követően Gaál Bálint hat méterről a jobb oldali kapufára fejelt. A kipattanót Michael Raubsic szedte össze, majd egy csel után éles szögből, az ötös sarkáról a hosszú sarokba lőtt laposan. Jancsó, Gaál és Németh Márió sokat változtatták a helyüket, így sokszor beragadtak a saját félpályájukra az óváriak.

Haladás edzőmeccs
Hali–Óvár edzőmeccs. Kattintásra galéria nyílik.
Kovács Dávid

A 26. percben egyenlítettek a vendégek, tulajdonképpen a semmiből. Egy felszabadítási kísérlet csúszott le, a bal szélen Eszlátyi belépett a labdával a 16-oson belülre. Rózsa rohant ki a kapujából, zárni a szöget, de Eszlátyi kicselezte, és hiába sodródott ki, kapura tudta tenni a labdát, amit Tamás minden igyekezete ellenére nem volt már képes kikotorni a kapu torkából.

Ezek után teljesen leült a meccs, a kapuk nem forogtak veszélyben, a középpályán folyt csak a játék.

A szünetben kettőt cserélt Horváth Ferenc, Schimmer és Rabusic helyett Habovda és Priskin álltak be, a vendégeknél pedig majdnem sorcsere történt, 9 változtatás történt.

Az 53. percben Priskin vette el a védőtől a labdát, jól tálalt Mészáros elé, aki 11 méterről a kapusba lőtte a játékszert. A 61. percben Ofosu, Németh Mi., Funsho, Daushvili és Hologyuk is érkeztek.

A 84. percben Ofosu viharzott el a bal szélen, középre tett labdáját Funsho fejelte 5 méterről a bal sarokba, 2–1.

Priskin, Hologyuk és Jagodics személyében, mint sérülés után visszatérő játékosok szerepelhettek - jövő héten szombaton a felcsúti Akadémia ellen mutathatjuk meg, hogy van még remény a bennmaradásra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés