Megújulnak a Hali-öltözők. No és nem a buszban öltözik az Arsenal!

Már készült a cikkünk a megújult öltözőkről, mikor kitört egy nagy visszhangot kiváltó vita a Sláger Rádió Bumerángjában. Valaki kitalálta, hogy az arsenálosok a buszban akarnak öltözni, olyan pocsékok a Hali öltőzői. Aztán jött a többi…

Aki akarja, a Sláger Rádió honlapján meghallgathatja a beszélgetést – 1: 2008.07.15 09:35 Bryan és a helyi foci . A jelek szerint a mi szombathelyi Bryanünk nem volt egészen képben, erre meg rácuppant Boros és Bockor és jól kigúnyolták a készülő Hali-Arsenál meccset. (Egyébként a két úriember beismerte: nem épp fociszakértő. A www.haladasfc.hu fóruma meg csak úgy izzott a műsort követően a sok beírástól.) Igaz, másnap már a Sláger sem egészen úgy gondolta, sőt, még a Hali indulót is lejátszották…

Ami biztos: az Arsenál mérkőzésre készek lesznek a felújított öltözők és szó sincs buszban öltözésről. A másik tény pedig: a Hali vezetősége a béke és barátság jegyében 3 tiszteletjegyet küldött a slágeres fiúknak a meccsre. Jöjjenek el, aztán nézzenek körül…

Haladás öltözők
Ilyen lett
Lovagi Milán

Előírások: kipipálva

Akkor térjünk vissza az öltözőkre. A felújításról Séllei Árpád nyilatkozott a Nyugatnak. Mint elmondta, a Magyar Labdarúgó Szövetség a licence-szabályozatban határozta meg az öltözők minimális méretét. Ez a Soproni Ligában 100 m2. Eddig, vizesblokkal együtt 48 m2 (40 m2 öltöző, 8 m2 vizesblokk) volt a csapatok rendelkezésére álló helyiség, ez most 120 m2–re bővült (80+40 m2). Öltözőnként 8 zuhanyzó, három WC és két piszoár lesz: új a csempe, a betonpadló és a padlólap, valamint az álmennyezet.

Új ablakokat szereltet be, s tömörfából készültek az öltözők ajtaja is. Megérkeztek az új bútorok, padok, szekrények – ma már itt fognak öltözni a fiúk. Az edzői és a bírói szobákat is teljesen felújították, kifestették, és új álmennyezetet kapott a szertár.

Haladás öltözők
Ilyen volt
Lovagi Milán

Egy hónapja folyamatosan dolgoznak a mesterek. A munkát feszített tempóban, de határidőre elvégezik. A fotókon látható, a hazai öltöző már kész, a vendég és gyerek öltözőben még folynak a munkák.

A közönség az öltözőket csak képen láthatja, ám a tribün teljes hátsó részét bármikor: ez is új festést kapott. A lépcsők előírás szerinti világossárgában pompáznak. Az új székeket folyamatosan szerelik fel. A mozgássérültek részére külön, jól megközelíthető helyet alakítottak ki.

Haladás öltözők
Haladás öltözők
Lovagi Milán

Ami igaz, az igaz, az öltözőkre meg a tribünre nagyon ráfért már a felújítás. A csempék most sem márványból lesznek, a székeket sem világhírű dizájn cég tervezi. De tisztaság, normális körülmények várják majd a játékosokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!