Az utolsó őszi hazai mérkőzés összefoglalója és a vitatott jelenetek még egyszer

A Haladás nem tudott javítan és a Diósgyőr elleni meccs után hazai pályán is vereséget szenvedett. Nézze meg Tököli gólját és a vitatott játékvezetői ítéleteket. Az összefoglalókat a Szombathelyi Televízió készítette.
-----

Balassáék 551 nap után szenvedtek ismét vereséget hazai pályán. A Haladás - Paks mérkőzés egyetlen gólját Tököli lőtte a 3. percben. Nézze meg még egyszer Vörös nagy lövését és a rengeteg Rózsa bravúrt.

Nem támogatott video formátum
Video: Tekintse meg a Haladás - Paks mérkőzés összefoglalóját!

Ezúttal is akadtak vitatott bírói ítéletek. Következő összeállításunkban megnézheti Sipos buktatását, Salamon kezezéseit és Molnár lerántás gyanús esetét. Döntsék el önök, jogosan ítélt-e a játékvezető.

Nem támogatott video formátum
Video: Tekintse meg a vitatott jeleneteket!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!