Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés

Próbázók a Haladásban

Alacsony színvonalú meccsen, nem született gól a Sárvár ellen.
Hirdetés
Hirdetés

Supka Attila felforgatott kezdőtizenegyet állított össze a Sárvár FC elleni mérkőzésre. Ráadásul ketten, a Győr-, Kecskemét-, Gyirmót-, Vasas-, Mezőkövesd- és Zalaegerszeg-múlttal rendelkező Novák Csanád (ebből az NB I-ben 91/11-es, az NB II-ben 31/5-ös a mutatója), valamint az MTK-s Molnár Bence (2000. december 27-i születésű) próbajátékon vett részt Vas megye két, legmagasabban jegyzett csapatának mérkőzésén.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Bojan Lazics irányította fürdővárosiaknál is találunk ismerős neveket: az NB III-ra készülő sárváriak Gőcze – Valkovszki, Pados, Kertai, Horváth D. – Potyi, Kun, Skriba, Pető – Faggyas, Rajzinger összeállításban kezdtek. A Halinál Rózsa – Molnár B., Bokor, Jagodics M., Tamás L., Füleki – Nyári – Szekér, Eszlátyi, Doktorics – Novák tizenegy vonult ki.

Haladás-Sárvár FC felkészülési mérkőzés
Haladás–Sárvár a Rohoncin. Kattintásra galéria nyílik.
Mészáros D. Zsolt
Nem a legizgalmasabbak közé tartozott az első félóra. Skriba Máté 23 méteres lövése nem sokkal kerülte el a jobb kapufát, míg nálunk Füleki beadását Eszlátyi fejelte Gőcze kezébe. A 31. percben kigurigázta a középpályát a Haladás. Jobbról Molnár Bence adott középre, Novák lefejelte a labdát, amit Eszlátyi nem sokkal lőtt mellé. A 38. percben Eszlátyit gázolták el a büntetőterületen belül, jogos 11-es. A pöttyre letett labda mögé Doktorics állt, és ballal a jobb felső sarok fölé lőtt.

Szünet után több cserénk is volt (Bosnjak, Petró, Medgyes, Kiss B., Tóth M., és Németh E., Illés), és valamivel élénkebben kezdtünk (ami nem volt nehéz az elsőhöz képest). A Haladás a háromvédős rendszert csiszolgatta (a második félidőben Jagodics-Nyári-Tamás trióval), a próbázó Molnár Bencének a jobb-bekk pozíciójában 53 perc jutott. Az 58. percben Jagodicsról fordult le Skriba, de Rózsa leszedte a labdát a lábáról. Egy perc múlva Medgyes fejese az előtte álló védőről vágódott a jobb kapufa mellé.

A 11-est követően a 70. percben hördült fel újból a közönség. Egy sárvári szabadrúgás után Bosnjak mentett fel, és a felpörgő labdát a nézőtér legfelső sorában helyet foglaló néző vette át elegánsan, járt a taps! A 77. percben Németh Erik húzott befelé balról, és 20 méterről nem sokkal lőtt fölé. A hajrában Medgyes fejelt alig mellé, de ezen a napon nem tudott gólt szerezni a Haladás.

Supka Attila:

Ezen a találkozón azok kaptak lehetőséget, akiktől elvárható volt, hogy mutassák meg, helyük lehet a Haladás keretében. A tapasztalatokat már a meccsen is leszűrtük, de átbeszéljük azt, hogy ki maradhat. Sok idő nincsen, hiszen kilenc nap múlva már bajnoki mérkőzést fogunk játszani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés