Haladás-Sopron Bank

Sajtótájékoztatón jelentették be a szombathelyi labdarúgócsapat új névadó szponzorát. Bár a megállapodás egy évre szól, hosszabb távra terveznek a felek.

Ma délután a Király utcában aláírásra került a Szombathelyi Haladás és a Sopron Bank közötti szponzori szerződés. Ennek értelmében a zöld-fehérek a 2011/2012-es szezonban Haladás-Sopron Bank néven szerepelnek.

A támogatói összeg a felek megállapodása szerint nem került nyilvánosságra.

A vendéglátók megadták a módját a délutánnak, a pénzintézet csinos kolléganői Haladás mezben fogadták a sajtó képviselőit. Persze ez nem is csoda, hiszen ahogy Ávár Zsolt törzsszurkoló, a Sopron Bank munkatársa is fogalmazott, mindannyian évek óta nagy Hali szurkolók.

Haladás - Sopron Bank sajtótájékoztató
Thomas Radil és az ajándék mez
Vágvölgyi Bálint

Elsőként Thomas Radil, a 2003-ban alakult Sopron Bank vezérigazgatója szólalt fel. Magyarul.

– Óriási megtiszteltetés a Sopron Banknak, hogy névadó szponzora és támogatója lehet egy olyan patinás klubnak, mint a Haladás. Bankunk nem teljesen ismeretlen a szombathelyi szurkolók számára, hiszen évek óta támogatjuk a csapatot. Megvizsgáltunk több lehetőséget, több együttes közül választottunk, és végül a Haladás mellett döntöttünk. Bízunk benne, hogy hosszú távú kapcsolat jön létre az egyesület és pénzintézetünk között. Reméljük, hogy támogatásunkkal mi is hozzájárulunk a Hali minél jobb eredményéhez. Nekem egyébként nagyon tetszik a Haladás név, mert már ez is azt a dinamikát tükrözi, amit a Sopron Bank a régióban felmutat – mondta Thomas Radil, aki a klubtól ajándékba kapott egy névre szóló mezt.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője elmondta, bár a szerződés csak egy évre szól, hosszabb távra terveznek a felek.

– Mindkettőnk számára előnyös szerződés született. Hangsúlyozzuk, hogy ez nem egy támogatás, hanem ez egy marketing szerződés. A Sopron Bank tényleg egy népszerű csapatot választott, bízunk benne, hogy nekik ez majd több Hali szurkoló ügyfelet jelent. Egyelőre egy éves szerződést kötünk, de bízunk benne, hogy ez a kapcsolat gyümölcsöző lesz és még több lehetőséget kínál majd a jövőben.

Haladás - Sopron Bank sajtótájékoztató
Hosszabb távra terveznek
Vágvölgyi Bálint

– Én is óriási dolognak tartom, hogy létrejött ez a megállapodás, hiszen amióta mi szerepet vállalunk a Haladás életében, tudjuk, hogy milyen nehéz támogatókat, szponzorokat találni – vette át a szót Illés Béla. – Pedig ez az elmúlt négy évünk egyáltalán nem volt sikertelen. De sajnos még a bronzérmünk után sem tolongtak a szponzorok, ezért is van különös jelentősége ennek az egyezségnek.

A csapatot Tóth Péter és Nagy I. Gábor képviselte. A csapatkapitány is érthetően örömmel fogadta a hírt.

– A mai világban nagy szó, ha egy klub névadó szponzorra talál, hiszen ennek segítségével megfelelő anyagi forráshoz juthat. Köszönjük a Sopron Bank segítségét. Megpróbáljuk ezt kihasználni, hogy aztán az elkövetkezendő évek során is mellettünk maradjanak – mondta Tóth Péter.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!