Pénzt gyűjtött a szombathelyi kórháznak a Hali-tábor

Önzetlen segítség a zöld-fehér szurkolók részéről.

A Haladás szurkolói csoportjai összeálltak: a Green White Army, a Haladás Szurkolói Kör és a Green Keyer's Gents gyűjtést szervezett. Ezeket a kérdéseket tették fel a drukkereknek: Hány sört szoktál meginni meccs előtt? Hányat a meccs alatt? Mennyit egy győztes meccs után? Számold össze és az árát ajánld fel a szombathelyi kórházi dolgozók munkájának megsegítésére!

Egy hét alatt összesen 395.000 Ft gyűlt össze, amit a Haladás Szurkolói Egyesület a tegnapi nap folyamán át is utalt a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Intenzív Osztály Alapítványának.

Mészáros D. Zsolt

A múlt héten a Haladás labdarúgói és vezetői több mint 700.000 forintot gyűjtöttek össze Németh Milán ötletétől vezérelve: a futballisták közvetlenül a kórháznak juttatták el adományukat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!