Hirdetés
Hirdetés

Kikapott a Kishali a Fradi otthonában

Mumussá váltak a budapesti zöld-fehérek.
Hirdetés

A Ferencváros Népligeti Sportcentrumában játszotta első 2019-es tavaszi mérkőzését az Illés Akadémia-Haladás csapata. A vasiakat Németh Szabolcs a Kiss Á. – Füleki, Bolla, Bognár, Oláh – Nyári – Molnár T., Nyíri, Halmai, Szekér – Tóth-Gábor összetételben küldte pályára. Sajnos az első félórában finoman fogalmazva is visszafogott volt a szombathelyi csapat. A buta hibák és labdaeladások megbosszulták magukat, és a 30. percben 0–2-es hátrányba kerültek Bolláék.

Fordulás után a Haladás mezőnyfölényt alakított ki. Helyenként jól is játszottak a mieink, talán azt is mondhatjuk, hogy végig támadták a második félidőt. A 62. percben egy remek egyéni alakítás után szépítettek a mieink. Halmai Ádám kapott labdát a bal szélen, egy csellel befelé húzott és óriási gólt lőtt a hosszú felső sarokba. Sajnos nem tart sokáig a remény, mert a 71. percben egy szórványos ellentámadást megint góllal zárt le az FTC, és már ekkor kialakult a 3–1-es végeredmény.

A 2018/2019-es kiírásban sajnos mindhárom zöld-fehér rangadót a IX. kerületiek nyertek meg.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!