Arccsonttörést szenvedett Mészáros Karol

Kérdés, játszhat-e még ebben a szezonban a szélső.
-----

A 8. percben jártunk a Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Újpest találkozón, amikor egy vendégakciónál ketten, Schimmer Szabolcs és Mészáros Karol is szerettek volna felszabadítani. Úgy tűnt, Mészáros elfejelte a labdát, Schimmer pedig az arcát találta el.

Erdős József játékvezető azonnal berendelte az orvosi stábot (az újpestieké is érkezett, hiszen mindketten a földön maradtak), ők pedig hamarosan jelezték: Mészárost azonnal le kell cserélni. Az első diagnózis azt mutatja, hogy a szélső arccsontjának a bal fele törött el. Holnap dönt a szájsebész arról, hogy szükséges-e operáció a csont helyretételéhez, vagy beforr az műtét nélkül is.

Schimmer Szabolcs az első félidőt végig játszotta, de a szünetben őt is kénytelen volt lecserélni Michal Hipp - esetében agyrázkódásról lehet szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!