Haladás-vezető ilyen piti még soha nem volt

Elcsendesítették az Artner Tamást éltető szombathelyieket.
-----

A Dunaújváros leiskolázta a Szombathelyi Haladást, a sereghajtó Artner Tamás vezetésével alapos fricskát dörgölt a csapat orra alá.

Mondhatjuk azt, Artner Tamás ott, és akkor állt bosszút az őt előbb ellehetetlenítő, majd a - Koczka Tibor alpolgármester alkalmatlanságát kihasználva - méltatlanul ki is rúgó Haladás-vezetőkön, amikor az a legjobban fájt.

A drukkerek ezt nem hagyták szó nélkül. Többen "beszóltak" Massimiliano Caroletti olasz mágusnak is, de a Kóbor László, Illés Béla, Tóth Miklós trióra a 60. perctől konkrétan öt biztonsági ember kellett, hogy vigyázzon.

Artner Tamás
Vágvölgyi Bálint

A lefújást követően a szombathelyi drukkerek szimpátiatüntetést tartottak Artner Tamás mellett, zúgott a Rohonci úton az "Artner Tomi!"....

És akkor - ha nem a saját fülünkkel halljuk, nem hisszük el - Gyimesi Csaba biztonsági főnök, az Illés Akadémia létesítményvezetője utasította a stúdióst, hogy hangosítsa fel a zenét, hogy Artner Tamás ezt ne hallja...

Gyimesiről legutóbb egyébként akkor írtunk, amikor beszámoltunk róla, hogy az eladók elmondása szerint ő adott engedélyt arra, hogy FTC-bolt nyíljon a Haladás stadion bejáratánál.

Szóval zene fel, és minden rendben. Aligha volt valaha ilyen piti egy Haladás-vezető...

Kóborék pedig elkezdhetik keresni az apró betűt a TAO-szabályban, hogy lehet-e hangafalakra költeni a pályázati pénzt, mert ha nem térnek gyorsan észhez, takarítják el az olaszokat a csapat háza tájáról, neveznek ki egy normális edzőt, és vezetik vissza a Haladást a szombathelyi gyökereihez, akkor lesz mit elnyomni a muzsikának.

Artner Tamás egyébként élete élményének nevezte a Haladás-szurkolók fogadtatását, és azt mondta, hogy látszik, nem felejtették el azt az időszakot, amit a csapat élén töltött, és a helyi utánpótlásért dolgozott, és dolgozni is fog.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!