Halmosi elfogadta a Haladás ajánlatát

Az Angliából hazatérő játékos és a klub között egy „apróbb nézeteltérés” van. Halmosi tiszta vizet önt a pohárba.
-----

Hosszú ideje húzódik a tárgyalássorozat Halmosi Péter és a Szombathelyi Haladás között. A Hull City-től visszatérő középpályás érdeklődésünkre elmondta, elfogadta a klub ajánlatát.

– Csak, hogy mindenki tisztán lásson, foglaljuk össze, ami eddig történt – mondta Halmosi Péter. A klub és mi is elmondtuk, hogy mi lenne a feltétele annak, hogy Szombathelyen folytassam. Volt közte különbség. Vasárnapig vártuk, mit lép a Haladás. Aztán jött a telefon, eredeti ajánlatukat tudják tartani. Megálltak az egyeztetések. Tegnap reggel azonban úgy döntöttem, engedek és elfogadom, amit ajánlottak: igent mondtam. A szerződést azonban még nem írtam alá, hiszen van egy „apróbb” dolog, amit rendezni kéne felém. Azt gondolom, azok után, hogy mindenben engedtem, változtatás nélkül elfogadtam a csapat ajánlatát megérdemlek annyit, hogy ezt az ügyet rendezzük. Most várok. Ígéretet kaptam arra, hogy a héten megoldódik az ügy. Ha ez megvan, abban a pillanatban aláírom a szerződésem.

Halmosi Péter elmondta, a Blackpool ajánlata komoly, a csapat menedzsere Ian Holloway, aki az első edzője volt Angliában, a Plymuth gárdájánál, azt mondta róla, a legprofibb játékos volt, akivel eddig dolgozott.

A focista arra a kérdésünkre, hogy a Premier Ligában mennyivel kereshetne többet, mint a Haladásnál, azt mondta: minimum tizenötször.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Halmosi Péternek ajánlatot tett a Blackpool

A Nemzeti Sport Online információi szerint Halmosi Pétert szeretné szerződtetni korábbi menedzsere, Ian Holloway, aki jelenleg az angol élvonalbeli FC Blackpoolt irányítja.