Halmosi ittasan vezetett? Hipp edzőnek mennie kell?

Csupa negatív hír a Haladás házatájáról.
-----

Katasztrofális védőmunkája miatt 4-1-re kikapott Újra kieső helyen a Haladás - Önök milyen célra hasznosítanák a szombathelyi stadiont? 2018. September 16. 17:41 Kisvárdán a Szombathelyi Haladás.

A vasiakat elkísérő 50 fős tábor 1050 km-t tett meg, és finoman szólva sem erre a produkcióra számítottak. A meccs után a lelátóról el is beszélgettek a játékosokkal. A légiósok is végighallgatták őket - Királyék fordítottak, hogy értsék meg: mit is jelentenek a zöld-fehérek színek, a klubcímer és a város képviselete.

Michal Hippnek nincsnek jó napja
Mészáros Zsolt

A hazaúton azonban a menedzsment is gondolkodott - az információmorzsák szerint a Michal Hipp vezette stáb szerződésének felbontása is szóba került, sőt az is - erről a Szurkolói Kör számolt be, hogy a felvidéki szakember felajánlotta lemondását. A szabad edzők nevei röpködnek, így hallani Kondás Elemérről, Pintér Attiláról és Michael Oenningről is. Azonban inkább lehet alapja az újgenerációs magyar trénerek képviselőiről szóló híreknek, azaz a volt megbízott szövetségi kapitány Szélesi Zoltán, vagy a Diósgyőrből furcsán távozó Bódog Tamás érkezéséről. Szakmailag a váltás időpontja megfelelő lehet, hiszen a hétvégén kupaforduló lesz, és csak szeptember 29-én kell bajnokira kiállnia Halmosiéknak.

Halmosi Péter
Vágvölgyi Bálint

Apropó Halmosi. Egy rendőrségi közlemény szerint szeptember 2-án ittas vezetés miatt állítottak elő egy 39 éves férfit Szombathelyen. Nos, sok 39 éves férfi lakik Szombathelyen, speciel a Haliban csak egy van.

A Nyugat.hu megkérdezte "Cucu'-t, aki tagadta, hogy róla van szó.

Ugyanakkor a sokszor a legjobb és legpontosabb információkkal rendelkező Nyugatos Hali-fórum szerint nem zörög a haraszt... Egyébként a szurkolók kedvencének, Halmosinak voltak már gondjai a megfelelő viselkedéssel, egy évvel ezelőtt emiatt ki is rakták egy időre a Haladásból és még az edzésekre se járhatott. Halmosi Péter kikerült a Haladás keretéből 2017. August 11. 11:29 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!