Hirdetés
Hirdetés

Cucu kereten kívülre került

A(z egyik) csapatkapitány parkolópályán.
Hirdetés

A szombathelyiek 39 éves, 35-szörös válogatott csapatkapitánya, Halmosi Péter a 2018/19-es bajnokságban eddig két bajnokin kezdőként, nyolcszor csereként lépett pályára. A 401 NB I-es bajnokihoz most újabb strigula nem kerül.

Klubunk – Horváth Ferenc vezetőedzővel egyetértésben – úgy döntött, hogy Halmosi Péter a szerda délelőtti edzést követően fegyelmi okok miatt kikerült az első csapat keretéből – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Az okokról nem szeretnék nyilatkozni, mindenesetre Halmosi határozatlan ideig nem látogathatja az első csapat tréningjeit - jelent meg a Haladás hivatalos honlapján.

Halmosi Péter nem először kerül összetűzésbe a klubjával. Korábban – még Kuttor Attila edzősködése idején – Rózsával és Iszlaival együtt tették ki a keretből őket, ám azon a héten trénert váltott a zöld-fehér klub. Mészöly Gézánál is volt időszak, amikor háttérbe szorult - minden esetben azért, mert véleményét kendőzetlenül tálalta.

Egyelőre nem értük el telefonon a Haladás balszélsőjét.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!