Hazai pályán ikszelt a Haladás a Nyíregyházával

Gól nélküli döntetlen született.
-----

MERKANTIL BANK LIGA, 30. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–0

Szombathely, Haladás Stadion, zárt kapuk mögött. Vezeti: Dolnegó Bálint (Bede Tamás, Kiss Balázs).

Haladás: Verpecz  – Schimmer, Bosnjak, Németh Milán, Debreceni - Holdampf, Kiss B. - Kállai (Jancsó, 60.), Németh Márió (Tóth Milán, 68.), Rácz (Dragóner, 60.)  – Medgyes. Vezetőedző:  Mátyus János.

Nyíregyháza: Fejér  – Szokol, Szabó B., Papucsek, Jánvári  – Paku, Márkus – Galambos, Gresó(Kalocsai, 70.), Yasin (Svedyuk, 62.)– Hornyák. Vezetőedző: Gálhidi György. 

A találkozó előtt a közelmúltban elhunyt egykori legendás Haladás-játékosra, Király Ferencre, Király Gábor édesapjára emlékeztek a csapatok.

Három hetes szünet után a Nyíregyháza ellen folytatódott a Szombathelyi Haladás számára a Merkantil Bank Liga. Mátyus János Rózsa Dánielre beteség - helyette a mindössze 16 esztendős Szekeres Enzo ült a kispadon -, Mocsi Attilára eltiltás, Devecseri Szilárdra, valamint Csilus Tamásra pedig sérülés miatt nem számíthatott.

Haladás-Nyíregyháza NB2 2021
Haladás-Nyíregyháza NB2 2021
Mészáros D. Zsolt

A játék többnyire a Nyíregyháza térfelén zajlott, a Haladás többet birtokolta a labdát és támadóbb szellemben is futballozott ellenfelénél. Tetszetős támadásokat szinte csak a szombathelyiek vezettek, a vendégek előtt pedig csupán egy-egy rögzített szituáció után adódott apróbb lehetőség. A fordulás után sem igazán változott a játék képe, a Haladás futballozott kezdeményezőbben, a Nyíregyháza pedig a stabil védekezésből próbált néhány ellentámadást vezetni, másra nem igazán futotta a vendégek erejéből. A szombathelyiek ugyan rendre eljutottak a nyírségiek kapujáig, az utolsó passzokba, mozdulatokba azonban hiba csúszott. Mátyus János együttese hiába tett többet a győzelemért, a találkozó végül 0-0-s pontosztozkodással ért véget. A pontvadászat hétközi fordulóval folytatódik, a Haladásra nyugati rangadó vár szerdán a Győri ETO otthonában.

Ha nem lehetett ott, nézze meg galériánkat, amely a képre kattintva nyílik.

Haladás-Nyíregyháza NB2 2021
Haladás-Nyíregyháza NB2 2021
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!