Hazai pályán kapott ki a Haladás

Nem elég támadni, gólt is kell rúgni.

LABDARÚGÓ NB II

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

24. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS–III. KERÜLETI TVE 0–1 (0–0)

Szombathely. Haladás Sportkomplexum, 957 néző. Vezette: Molnár Attila (Bede Tamás, Vörös Dániel)

HALADÁS: Rózsa – Kállai, Guzmics, Németh Milán (Csató, 75.), Bosnjak – Kiss B., Holdampf, Horváth R. (Devecseri, 75.), Doktorics (Tóth Milán, 60.) – Lencse, Tóth-Gábor. Vezetőedző: Németh Szabolcs

III.KERÜLETI TVE: Balázs –  Kulcsár D., Köböl, Bekker, Fejes –  Egerszegi, Rabatin, Barczi, Sili (Schuszter, 64.) – Horváth O. (Erdei, 80.), Borvető. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs.

Gólszerző: Borvető (70.). 

 A szombathelyiek ragadták magukhoz a kezdeményezést, de nem bírtak a jól záró fővárosi védelemmel. Aztán sikerült megtalálniuk a rést a pajzson, egyre-másra jöttek is a kisebb-nagyobb helyzetek. A vasiak futballoztak fölényben, a vendégek hiába szabadultak ki a szorításból, kapura teljesen veszélytelenek voltak. A félidő hajrájára aztán kiegyenlítettebbé vált a játék. Szünet után sem változott a forgatókönyv, a Haladás uralta a játékot, a III. kerület kontrázott. Óriási fölényben játszott a Haladás, nagy meglepetésre azonban az első, kaput eltaláló lövéséből megszerezte a vezetést a III. kerület. A hazaiak ezt követően is mentek előre, de a kapu előtt sokat hibáztak. A Haladás hiába támadta végig a meccset, pont nélkül maradt – a III. kerület elvitte mindhárom pontot – tudósít az nso.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!