Könyvet írtak a legendás Hali-kapus, Hegedüs Péter életéről

Gál László vetette papírra a Haladás „bohócának” élettörténetét.
-----

Életrajzi ihletésű könyv jelent meg Szombathelyen, a Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület jóvoltából. A főszereplő a Haladás legendás hálóőre, Hegedüs Péter, aki olyan rekordokat tart a 102 éves zöld-fehér klub történetében, amelyet egyhamar senki sem fog megdönteni.

Hegedüs Péter
Hegedüs Péter a Haladás legendás hálóőre.
Mészáros D. Zsolt

Ő az egyetlen Hali-játékos, aki valaha 10-es osztályzatot kapott a sportnapilaptól, valamint csúcstartó abban is, hogy 135 egymást követő találkozón szerepelt a csapatban – miközben egy percet sem hiányzott.

Hegedüs Péter életrajzi könyv
Kattintásra galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

A főszereplő mellett Gál László, a könyv szerzője, valamint Török Péter, a Haladás egykori edzője és Halmosi Zoltán, a zöld-fehérek korábbi csapatkapitánya, 11-es szeres válogatott játékos, illetve Király Gábor, válogatottsági csúcstartó vett részt a sajtónyilvános bemutatón.

Hegedüs Péter életrajzi könyv
Mészáros D. Zsolt

A kötetből több sztori is elhangzott az egykori showmanről, aki sosem sértődött meg, ha „Bohócnak” hívták. „Ez volt a becenevem, és ez bizony egy percig sem zavart” – mondta.

Hegedüs Péter életrajzi könyv
Gál László, a könyv szerzője.
Mészáros D. Zsolt

Nem feledkezhetünk meg arról, hogy a bohóc egy művész, aki egyszerre nevettet és szórakoztat. Én pedig arra törekedtem, hogy aki a nézőtéren ül, jól érezze magát!” – vallja Hegedüs Péter.

Hegedüs Péter életrajzi könyv
A borító
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!