Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hogyan alakult ki a magyar online kaszinópiac?

Ön még mindig látogatja a kedvenc szárazföldi kaszinóját Magyarországon, hogy vágyott asztali játékait vagy kártyajátékait játssza?
-----

Elmúltak már azok a napok, amikor a játékosok sorban állnak a kaszinók előtt, hogy fizethessenek a játékért.

A közelmúltban igazi forradalomnak lehettünk tanúi a szerencsejáték-iparban, annak javítása érdekében. A szárazföldi arénákra egyre szűkülő igény mutatkozik, mert a technológia számos átalakuláshoz vezetett a magyar szerencsejáték-szektorban.

Az okostelefonok elérhetősége lehetővé teszi, hogy hazánkban bárki akár útközben vagy otthonról kényelmesen játsszon szerencsejátékot, különösen napjaink rettegett járványának idején, amely mindenkit a négy fal közé kényszerít. Az előrelépések mellett azt is fontos megjegyezni, hogy néhány év leforgása alatt komoly változások történtek Magyarország szerencsejáték-piacán.

Felvettük a kapcsolatot Deli Péter játékszakértőnkkel, hogy bemutathassuk Önnek a magyar szerencsejáték-piac néhány fontos fejleményét.

Hogyan indult a szerencsejáték Magyarországon?

Minden országnak megvan a saját legendája a szerencsejáték térnyeréséről. Magyarország sem kivétel, és van egy kis története arról is, ahogyan a szerencsejáték valósággá vált. A 2. világháború előtt a szerencsejáték nem volt népszerű fogalom. Közvetlenül a háború után a politikai osztály és a társadalom megváltoztatta ideológiáját a tevékenységről. Ennek értelmében a kormány engedélyezte a játékosoknak, hogy nemzeti lottón játsszanak.

A lottójátékok bevezetése megnyitotta a kapukat olyan izgalmas tevékenységek, mint például a kártyajátékok előtt is. A kártyajátékokra vonatkozó szerencsejáték szigorú irányelvek szerint zajlott a mindenkori szerencsejáték-törvények szerint.

A törvény által felvázolt intézkedések egyike kimondta, hogy a játékosok 18 éves korukig nem vehetnek részt játékban. A mai napig a szárazföldi kaszinók szigorúan veszik ezt a megkötést. A játékosoknak regisztrálniuk kell a kaszinókba, hogy kedvenc játékukkal játsszanak. A szerencsejáték-technológia fejlődése ellenére az online kaszinóknak hosszabb ideig kellett várniuk, hogy megkezdhessék legális működésüket Magyarországon, és online kaszinójátékokat kínáljanak.

Szerencsére a kormány 2013-ban legalizálta az online szerencsejátékokat, lehetővé téve a kaszinók nagy részének, hogy játékszolgáltatásokat kínáljanak a játékosoknak. Ám csak azzal a feltétellel működhetnek, hogy regisztrálnak és a megfelelő engedéllyel rendelkeznek, így biztosítva lehetőséget a játékosok számára a kedvenc játékok, valamint az online bingó játékokra. Ha ellátogat az online kaszinó ingyen kezdőtőke oldalra, lehetősége lesz megismerni az államilag elfogadott online kaszinókat Magyarországon, valamint a legjobb kaszinókról értékeléseket is olvashat.

Ki a legfőbb online szerencsejáték-szolgáltató?

Bármennyire is legális lett az online szerencsejáték 2013-ban, és csak regisztrált és engedéllyel rendelkező cégek kínálhatják a játékszolgáltatásukat, létezik egy játékszolgáltató, akiről mindenképp külön említést érdemes tenni.

A Szerencsejáték Zrt. a magyarországi szerencsejáték-aréna kiemelkedő kaszinójáték-szolgáltatója. Állami tulajdonban van, és teljeskörű engedéllyel rendelkezik, hogy a játékosok kedvenc játékaikat játszhassák.

A játéklehetőségek nem liberálisak. Online kaszinók csak a kormánnyal vagy más magyarországi üzemeltetővel együttműködve tudnak működni.

Néhány olyan játéklehetőség, amelyet nem szabad kihagyni, ha ellátogat a Szerencsejáték Zrt online játékosi oldalára, a Póker, a Kenó, a Luxor, a Puttó és a skandináv lottó. A rendelkezésre álló sportjátékok a Totó és a Tippmix.

Melyek a népszerű online játékok Magyarországon? Online Póker

Játszott már valaha online pókert? Ha még nem, itt az ideje felhagyni a tétovázással, mert sok mindenről lemarad.

A legrégebbi kaszinójátékok közé tartozik, amely töretlen népszerűségnek örvend, és reflektorfényben maradt a kanadai és magyarországi online kaszinó térben is.

Online Rulett

A magyaroknak lehetőségük van arra is, hogy az online kaszinókban online rulettel töltsék idejüket Magyarországon. Ehhez mindössze egy megbízhatóan működő játékeszközre van szükség, és kezdődhet a pénzkeresés.

Online nyerőgépek

A nyerőgépek a kaszinójátékok gyöngyszemei már sok-sok éve. A legnagyobb kaszinó győzelmek egy része nyerőgépekből származik. A Magyarországon legkönnyebben hozzáférhető játékokból lehet és érdemes is tanulni - a játék öröme mellett -, ha valami könnyedre, mégis izgalmasra vágyik.

Online Blackjack

A Blackjack ugyancsak egy könnyen hozzáférhető online kaszinó játék. Nem lesz szükség kifinomult készségekre a játékhoz, bárki jó eséllyel nyerhet.

A magyarországi szerencsejáték-ipar néhány évtized alatt a legalacsonyabb szintről a legmagasabbra emelkedett. Az ország jelenleg a barátságos szerencsejáték-környezettel rendelkező országok közé tartozik, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy online kaszinójátékok széles körével játszhassanak és nyerjenek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra