Homlok Zsoltnak üzentek a Hali-szurkolók

"Ma bebizonyosodott, hogy számodra a Haladás csak egy eszköz volt a saját érdekeidhez!" - írják.

Kemény hangvételű Facebook-posztban üzenetek a Haladás-szurkolók Homlok Zsoltnak, a klub többségi tulajdonosának.

A drukkerek azután tették közzé a bejegyzést, hogy kiderült, a csapat a fellebbezés után sem kapta meg Nincs licenc, nem indulhat az NBII-ben jövőre a Haladás May 24. 13:47 az NB II-es induláshoz szükséges licencet.

A posztban a szurkolók egyebek mellett a tulajdonosnak címezve azt írják,

"»megölted« azokat az embereket, akik a Haladásban nőttek fel és szerették ezt a Klubbot és az életük volt! Ma bebizonyosodott, hogy számodra a Haladás csak egy eszköz volt a saját érdekeidhez!"

A szurkolói kör egy másik posztot is közzétett, amiben követelik

 • a felelősök azonnali elszámoltatását,
 • Homlok Zsolt és valamennyi hozzá köthető személy távozását,
 • és új alapok azonnali lerakását, amihez csak olyan személyeket kell bevonni, akik "Haladás tekintetében elfogadott hiteles emberek".
 • Azt, hogy miként jutott a klub a megszűnés szélére, ebben a cikkünkben Szombathelyi Haladás: nagyobb baj lehet, mint eddig látszott April 19. 09:55 foglaltuk össze.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!