Huhogás és petárdázás a Hali – Fradin

Az MLSZ biztonsági igazgató-helyettese két eseményt írt fel a tegnapi meccsről szóló jelentésébe.
-----

A tegnapi Haladás – Ferencváros találkozót a helyszínen tekintette meg Kovács Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség biztonsági igazgató-helyettese. Bár ő inkább nem a meccsben gyönyörködött, hanem a kameraszobában és a lelátó több pontját is ellenőrizte, mi is történik a stadionban. Két eseményt írt fel: az egyik a mérkőzés lefújását követő pillanatban esett meg. A Hali-táborból egy petárda repült be a pálya irányába, így a felvételt a rendőrség foglalta le. Tavaly novemberben a Nyíregyháza–DVSC meccsen ez 80.000 Ft-ba került az elkövetőnek, míg a négy héttel ezelőtti Honvéd–Videoton meccsen bedobott öngyújtó 150 óra közmunkát ért...

A másik esemény a többször előforduló huhogás volt, ez szintén bekerült a jegyzőkönyvbe, ugyanakkor a vendégtábor nyomdafestéket nem tűrő szlogenjei vagy Leandro mutogatása nem. Persze ez egyáltalán nem ad felmentést a "huhogóknak".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!