Ikszelt Szegeden a Haladás

Nem sikerült megtartani a megszerzett vezetést.
-----

LABDARÚGÓ NB II

25. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD GA–SZOMBATHELYI HALADÁS 1–1 (0–1)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 2200 néző. Vezette: Takács Tamás (Rózsa Dávid, Ring Kevin)

SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Kővári, Temesvári, Pejovics, Bencze M. – Farkas A., Kovács M. – Csoboth (Dobos Á., 68.), Horváth K., Kóródi (Haruna, 68.) – Gajdos (Gréczi, 84.). Megbízott vezetőedző: Andorka Péter

HALADÁS: Rózsa – Simut, Guzmics, Bosnjak, Tarján – Tóth M. (Monori, 90.), Csilus, Holdampf, Stieber A. (Szekér, 61.), Szíjjártó (Horváth R., 73.) – Lencse L. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerzők: Horváth K. (79., 11-esből), ill. Tóth M. (29.)

Nagyon jó iramban, agresszíven kezdődött a mérkőzés, bár helyzet kevés volt. A 23. percben Horváth Krisztofer nagyjából egy méterrel a jobb felső mellé tekert 24 méteres szabadrúgás után.

Ehhez képest teljesen váratlanul a 29. percben vezetéshez jutott a Haladás: Pejovics gólt fejelt, de lesről tette, majd jobb oldali támadás után Tóth M. elé került a labda, aki középről, 11 méterről lőtt, a labda egy védőn gellert kapott, és Molnár F. kezei mellett a hálóba vágódott, 0–1.

A találat megfogta a Szegedet, pontatlanná vált a játéka, a szünet előtt azonban mégis egyenlíthetett volna, amikor Horváth K. remek passza után Kóródi a kaputól nyolc méterre fejelhetett, de eltévesztette a jobb felső sarkot.

Megnyomta a második félidő elejét a Szeged, de erre szükség is volt az osztály egyik legjobb védelme ellen. Egy szép támadás után Lencse lövőhelyzetbe került a 16-oson belül, ám rossz megoldást választott, a másik oldalon pedig Rózsa védett bravúrral Horváth K. közeli lövése után.

A 78. percben Gajdost megrúgták a 16-oson belül, 11-es! Horváth K. rövid nekifutás után a jobb alsóba lőtte a labdát, 1–1.

A 87. percben Lencse passzából Tóth M. a felső lécet találta telibe, majd Temesvári fejelte keresztbe a labdát a kapu előtt, nem érkezett rá támadó. Még Benczének is volt egy lövése, végül igazságos döntetlennel ért véget a két jó csapat meccse - tudósít az nso.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!