Kiakadt a Haladás focistája a megaláztatások és igazságtalanságok miatt

Pedig segíteni jött vissza a csapathoz, de mint mondja, az edzésekről is ki van tiltva.

Február végén lett a Haladás játékosa Bajner Bálint, de azóta egy percet sem játszott - írja csakfoci.hu, mely kiszúrta a 33 éves csatár egy hozzászólását a Haladás Szurkolói Kör hivatalos Facebook-oldalán, melyben komoly problémákra hívja fel a figyelmet.

A kommentben Bajner többek között arról írt, hogy életében nem érte annyi megaláztatás és igazságtalanság, mint szeretett klubja jelenlegi vezetőedzőjétől. Habár újpesti próbájátékával mindenkit meggyőzött, mégis rohant Szombathelyre, amikor Homlok Zsolt tulajdonos elkérte.

Minden pénzről lemondtam, egy olyan szerződést írtam alá, amin ha nem Haladás-címer van, akkor kitörlöm vele, annyit ért. Az elkövetkező heteim ismét a megaláztatásról szóltak. A mindennapos felesleges fizikai tesztek, melyeken kiváló eredményeket hoztam, nem volt elég, hogy a csapattal edzhessek. Ha egymás közti játék volt, inkább a pályaedzőt állította be helyettem Jovic mester. Egy ilyen megaláztatás után ment fel bennem a pumpa úgy, hogy rosszul lettem és mentőt kellett hívni, de semmi baj nincs, egy héten belül 3 helyről, köztük az ország legjobb, legelismertebb specialistájától hoztam igazolást, hogy edzhetek. Innentől viszont az edzésekről is ki vagyok tiltva, nem tudom miért. A feltett kérdésemre mindig azt a választ kapom, hogy szakmailag és emberileg is csapatban a helyem. Akkor kérdezem én, mi a gond? – írta Bajner a hozzászólásban.

Azt is hozzátette, hogy szerinte a Haladás a szerződésben vállalt feltételeket nem adta meg számára, mégsem tett lépéseket az MLSZ fegyelmi bizottsága felé, mert nem akarta tovább veszélyeztetni a licenckérelem ügyét.

Mint írta, jelenleg ott tartunk, hogy én költöttem milliókat arra, hogy Szombathelyen lehessek másodszorra is és a Haladástól még egy forint fizetést nem kaptam. Pont akkor írtam alá a szerződést, amióta megint nincs pénz, mégis azok közé tartozok, akik nem jelentették fel a klubot. Ha a csapat lélektelen játékot mutat és kikap az utolsótól, kit emlegetnek? Csak engem! Mikor jelenleg minimális ráhatásom van a mérkőzések alakulására, vagy a csapat életére. És ezek után minden fórumon azt kapom, hogy ide nem férek be, hogy szívbeteg vagyok, hogy alkalmatlan vagyok, hogy rokkant vagyok. A mai napig bezárólag könyörgök a vezetőknek, hogy hagy edzhessek a csapattal és hagy játsszak. Nem akarok senkit megbántani, de a fizikai paramétereimmel és nemzetközi tapasztalatommal lehet, hogy bármelyik másodosztályú meccset el tudnám dönteni, de az edzőközpontból is ki vagyok tiltva. Itt tartunk most és Minden Haladást kritizáló posztban egy játékos van nevesítve - én! Pár szurkoló vette a fáradságot, hogy rám írtak, felhívtak és megkérdezték, mi van a háttérben, nekik köszönöm, nektek kitartást! Mindörökké Haladás! – jegyezte meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!