Közleményben magyarázza a szombathelyi Haladás, miért nem nyertek ebben a szezonban még egy NB II-es meccset sem

Jelenleg a másodosztály utolsó előtti helyén áll a csapat, nulla ponttal.

"A jelenlegi teljesítményünk méltatlan a Haladás nevéhez és múltjához"

- kezdi hétfőn délután kiadott közleményét a szombathelyi Haladás.

Mint ismeretes, a csapat a július végén indult NB II-es bajnokság eddig lejátszott három meccs mindegyikén kikapott. Ennek kapcsán azt írják, "az eddig igazolt, elkötelezett szombathelyi játékosok és az új szemléletű, a játékosok képességeihez alkalmazkodó felfogással rendelkező edző, és az eddig elvégzett munka nem ezt a teljesítményt és eredményt kellene, hogy mutassa".

Hozzátették, " ennél sokkal jobbak tudunk lenni, azonban egyértelmű, hogy valamit mégis rosszul csinálunk. A feladatunk, hogy megtaláljuk, hogy hol, mikor, miben hibáztunk, és azt a lehető legrövidebb időn belül kijavítsuk."

Azt írják, a stáb és az egész csapat azon dolgozik, hogy megtalálják, hol csúszhattak el a dolgok.

A csapat türelmet kér
Mészáros D. Zsolt

"Azt gondoljuk továbbra is, hogy az eddig elvégzett munka, a klub és az ügyvezetés részéről a szakemberek és a játékosok részére maradéktalan és hiánytalan feltételek biztosítása, a szombathelyi játékosok visszahozatala, az akadémiáról érkező fiatalok építése, a csapathoz illeszkedő felfogással rendelkező edző szerződtetése jó döntés volt" - tették hozzá.

Közleményüket azzal zárták, továbbra is számítanak a szurkolók támogatására és kitartására, mert a csapat Szombathelyért, a szombathelyiekért és a szombathelyieknek játszanak".

Nem most kezdődtek a gondok

A csapat teljesítményével pedig már a szurkolók sem voltak maradéktalanul elégedettek. Az előző szezon utolsó, a Diósgyőr ellen, itthon játszott Hazai pályán kapott ki a Haladás a Diósgyőrtől 2023. May 21. 19:09 mérkőzés közben több szurkoló be is rohant a pályára a mérkőzés utolsó perceiben. Információink szerint a befutás oka a csapat rossz játéka volt.

Már a szurkolók sem elégedettek
Mészáros D. Zsolt

A Haladás az eddig lejátszott három forduló után jelenleg stabilan őrzi a nyeretlenségét, a mostani állás szerint a csapat a másodosztály utolsó előtti, tizenhetedik helyén áll, nulla ponttal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!