Lemondott tisztségéről Szántó Erzsébet, a Haladás ügyvezetője

A Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. rendes taggyűlését 2024. május 28-ra tűzték ki, az ügyvezetői feladatokat Szántó Erzsébet addig ellátja.

A mai napon Szántó Erzsébet a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. ügyvezetője benyújtotta lemondását - írja a klub péntek késő délutáni közleményében.

Mint írják, Szántó döntéséről levélben tájékoztatta a Tulajdonosokat és a Felügyelő Bizottságot. A Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. rendes taggyűlését 2024. május 28-ra tűzték ki, az ügyvezetői feladatokat Szántó Erzsébet addig ellátja.

Hivatalosan a Taggyűlésen fogadhatják el az ügyvezető lemondását, illetve ekkor kerülhet sor utódjának megválasztására. Emellett tárgyalni fogják még a Társasági szerződés, valamint a képviselet és cégjegyzés módjának módosítását.

A májusi Taggyűlésen emellett megtárgyalják a Társaság pénzügyi, gazdasági, sportszakmai helyzetét, valamint ezzel kapcsolatban a szükséges döntéseket is meghozhatják.

Szántó távozásának valószínűleg köze van ahhoz, hogy a Haladás mindeddig nem kapott licencet Nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás a következő NB II-es szezonra (frissítve) May 10. 14:52 a következő NB II-es szezonra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!