Levelet írtak a Haladás-szurkolók Csányi Sándor MLSZ-elnöknek

Attól félnek, ha tényleg nem lesz licenc, teljes körűen megszűnik a profi labdarúgás Szombathelyen.

Levélben fordultak a szombathelyi Haladás szervezett szurkolói csoportjai Csányi Sándorhoz, az MLSZ elnökéhez. A Haladás Szurkolói Kör Facebook-oldalán osztotta meg az írást, amit alább olvashat.

Facebook/Haladás Szurkolói Kör

Mint arról mi is beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy a Haladás nem kapta meg Nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás a következő NB II-es szezonra (frissítve) May 10. 14:52 az NB II-es induláshoz szükséges licencet. Néhány órával a bejelentés után a klub ügyvezetője, Szántó Erzsébet lemondott Lemondott tisztségéről Szántó Erzsébet, a Haladás ügyvezetője May 10. 17:53 posztjáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!