Megérkezett az új eredményjelző-tábla

Új kijelző pakolása
Örültek neki...
Unger Tamás

Ma, nem sokkal dél után megérkezett a Szombathelyi Haladás Rohonci úti stadionjába az új eredményjelző-tábla. Több mint 20 év után váltja le a régit.

Az indiai cég ingyen adja az eredményjelzőt, a klubnak a tartószerkezetet, a kábeleket és az ehhez kapcsolódó eszközöket kell kiépítenie.

A cég ellenszolgáltatásként azt kérte, hogy a tévében közvetített találkozókon a pálya melletti led-képes, forgó reklámtáblákon hirdethessen.

A tábla érkezésekor, annak a sporttelepen belüli szállításában a Haladás Szurkolói Kör tagjai segédkeztek.

Azt, hogy mikor nézhetjük majd az új táblán az eredményeket, még nem lehet tudni pontosan. Úgy két-három hétbe kerül majd az átszerelés.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!