Meglepő vereséget szenvedett itthon a Haladás

Ezzel a Mosonmagyaróvár bebiztosította bennmaradását.

A mérkőzés előtt Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója köszöntötte a Haladás védőjét, Devecseri Szilárdot, aki ma játszotta 150. bajnoki (NB I. és NB II.) mérkőzését.

Hiába a szombathelyiek ragadták magukhoz a kezdeményezést, a vendégek szerezték meg a vezetést. Viszont a folytatásban is a vasiak domináltak, ám ennek ellenére sem sikerült komoly helyzetet kidolgozniuk.

Az óváriak stabilan védekeztek és próbáltak kontrázni is, így a játék tulajdonképpen a vendégek térfelén folyt. A félidő lefújása előtt azonban Illés Dávid ismét megrázta magát, és kilőtte a bal sarkot – bár nem túl erős lövéssel.

A játék képe a szünet után sem változott. A második félidőben is a Haladás támadott, a Mosonmagyaróvár pedig védekezett, mégis utóbbi jutott tizenegyeshez. Mursits Roland kivédte Végh Bence lövését, ám a mezőnyfölény helyzetek, gólok nélkül semmit sem ért.

Jobb híján átlövésekkel kísérletezett a Hali, viszont sokáig nem lett semmi ezekből. A hajrában aztán Csonka Bonifác átlőtte a vendégek védelmét és a Hali a hátralévő időben mindent megtett az egyenlítésért. Az idegesség azonban sok hibát szült, így bár meglepő, de nem érdemtelen győzelmet aratott Szombathelyen a Mosonmagyaróvár – írja a Nemzeti Sport.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!