Megvertek három Haladás játékost

A verekedés egy szórakozóhelyen történt. Nem ez volt az első eset. Félniük kell a csapat játékosainak a szombathelyi éjszakában?
-----

Tegnap este három fiatal Haladás játékost megvertek egy belváros közeli presszóban. Egyikük barátnőjének fülbevalóját kitépték, a fiúkat arcon csapták, ököllel ütötték. Kettőjüknek a fejbőre is felszakadt. A csata elég egyoldalú volt, mert egy íratlan szabály szerint a Haladás játékosainak kerülni kell a konfliktust. Az ilyen esetekben még vissza sem üthetnek - nehogy nagyobb baj legyen az ügyből. Mindezt első kézből tudhattuk meg, hiszen újságírónk közvetlenül ezután találkozott az egyik igencsak csúnyán kinéző sérült játékossal.

A dolog furcsasága, hogy nem ez volt az első eset. Nemrég egy belvárosi étteremben a csapat egyik kezdő játékosát inzultálták, lökdösték.

Valószínűleg nem a szurkolói elkeseredettség van mindezek hátterében, hiszen a Haladás jól teljesít. Az NB3-as csapat tegnap élre állt, a nagyok, vagyis az első osztályúak pedig zsinórban harmadik bajnoki meccsüket vívták meg úgy, hogy nem kaptak ki. S bár Szombathelyen nyilván mindenki sokkal boldogabb lett volna, ha a hétvégén verik a ZTE-t, azért nem kéne extrém sporttá válnia annak, ha egy játékos inni akar egy sört a szombathelyi éjszakában...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!