Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Menedzseri tanácsra nem játszik Radó?

A csatár menni akar, és úgy véli, neki már nem érdeke pályára lépni a szombathelyi csapatban.
-----

Radó András után továbbra is több klub érdeklődik. Úgy tudjuk, az 1860 München már letett a szerződtetéséről, mert a Hali vezetői nem voltak partnerek a tárgyalásokban.

Kérőként a Ferencváros a legkitartóbb, igaz ők a mostani friss ajánlatukkal sem érik el azt a szintet, amennyiért a Haladás eredetileg elengedte volna Radót.

Radó két meccs óta sérülés miatt nem játszik, és úgy tudjuk, menedzsere Vladan Filipovics javaslatára már nem is kíván pályára lépni a Szombathelyi Haladás csapatában, ezzel is "kizsarolva", hogy a klub elengedje.

Radó András
Vágvölgyi Bálint

A Nyugat.hu elérte a csapat egyik kis tulajdonosát, aki annyit mondott: Radó szereptévesztésben van, neki a Haladás a munkahelye, ahova 2016-ig szerződés köti.

Az ügy további érdekessége, hogy Radó Andrásért télen a Genk jó ajánlatot tett, közel 700.000 eurót kereshetett volna a klub, amelynek tulajdonosai el is fogadták az üzletet, Radó András azonban nem akart oda szerződni.

A Ferencváros most 450.000 eurót ajánlott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra