Mocsi Attila a Haladásé

Belső védővel írt alá szerződést Séllei Árpád.
-----

A jövő heti NB II-es rajtra készülődő Szombathelyi Haladás kontraktust írt alá Mocsi Attilával. A belső védő 3 évre kötelezte el magát a zöld-fehérekhez. A 2000. május 29-én a Felvidéken született bekk tagja volt az U17-es és az U19-es magyar válogatottnak, összesen 13 alkalommal húzhatta magára a meggypiros mezt.

Haladás játékos igazolás
Mocsi Attila 3 évre írt alá a Haladáshoz. Kattintásra galéria nyílik.
Mészáros D. Zsolt

A Haladásban Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő, Medgyes Zoltán, Verpecz István, Rózsa Dániel, Tóth Dávid, Devecseri Szilárd, Farkas Balázs, Németh Milán, Kiss Bence, Jancsó András, Tóth Barna és Rácz Ferenc hosszabbított, míg új igazolásként Simon András, Csilus Tamás és most Mocsi Attila csatlakozott a zöld-fehérekhez. Az Illés Akadémiáról Doktorics Áron, Balogh Ferenc és Bokor Bence írtak alá az NB II-es csapathoz – utóbbi kettő minden valószínűség szerint Mosonmagyaróvárra kerül kölcsönbe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!