Nagy Olivér a Haladásban

A támadó középpályást Paksról vásárolták ki a zöld-fehérek. Zamostny egy évre kölcsönbe érkezik.

A Paks 25 éves támadó középpályása, Nagy Olivér két évre a Szombathelyi Haladáshoz szerződött. A pécsi nevelésű futballista korábban két évig Újpesten is megfordult. Szerződése elvileg december végéig a tolnaiakhoz kötötte, ám a Csertői Aurél által mellőzött játékost a Haladás kivásárolta kontraktusából. Nagy ma délután már a csapattal edz.

Eldőlt az is, hogy a próbajátékon szereplő Zamostny Balázs egy évre kölcsönben Szombathelyen folytatja pályafutását.

- Nagy Olivér egy korábbi korosztályos válogatott középpályás, aki Pécsen nevelkedett, és néhány éve onnan került Újpestre - kezdte honlapunk érdeklődésére Artner Tamás. - Az utóbbi időben ismét a PMFC-ben, majd Pakson szerepelt. Szélső támadóként vagy támadó középpályásként számolok vele. A múlt héten próbajátékon szereplő Zamostny Balázs is a Haladásban folytatja. Látszik rajta, hogy akar futballozni, motivált és úgy gondolom, hogy hasznára tud lenni a csapatunknak – mondta a Haladás vezetőedzője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!