Nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás a következő NB II-es szezonra (frissítve)

A döntés ellen a klubnak nyolc napja van fellebbezni.

Elutasította az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. NBI-es licenckérelmét.

A Haladás péntek délutáni, rövid közleményében azt írja, az indoklás szerint a Klub nem felel meg a hatályos Klublicenc eljárás vonatkozó pénzügyi előírásainak.

A Bizottság döntése ellen fellebbezést 8 napon belül lehet benyújtani.

Frissítés:

Czeglédy Csaba városi képviselő nemrég Facebook-oldalán arról írt, hogy Szántó Erzsébet, a Szombathelyi Haladás kft. ügyvezetője rendkívüli tulajdonosi egyeztetést hívott össze május 15-re.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!