Nincs licenc, nem indulhat az NBII-ben jövőre a Haladás

A futballklub közleménye szerint az NBIII-ról a jövő héten egyeztetnek.

Nincs NB II-es licencünk - írja közleményében a Szombathelyi Haladás. Hozzátették, szerdán ülésezik a taggyűlés.

Az MLSZ Fellebviteli Licencadó Bizottsága a mai napon helybenhagyta az elsőfokú döntést, így a Szombathelyi Haladás férfi labdarúgó csapata a 2024/25-ös szezonban már biztosan nem indulhat az NB II-ben. Arról, hogy az NB III-ban indulhat-e a csapat, a jövő héten születik döntés - írták.

A Szombathelyi Haladás gyakorlatilag évek óta bajban van, február óta nem fizetnek béreket, a héten három játékosuk is távozott Három játékos is távozik a Szombathelyi Haladástól, már az utolsó meccsen sem lépnek pályára May 22. 19:57 .

Azt, hogy miként jutott a klub a megszűnés szélére, ebben a cikkünkben Szombathelyi Haladás: nagyobb baj lehet, mint eddig látszott April 19. 09:55 foglaltuk össze.

Mi jegyezzük meg, hogy ha az NBIII-ról sem tudnak megegyezni a szövetséggel, akkor a megyei első osztályba zuhanhat vissza a csapat. Aminek van egy 15,6 milliárd forintért épült stadionja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!