Amire büszkék vagyunk: továbbra is mi készítjük a Hali honlapot!

Akik büszkék, azok nem mások, mint a Nyugat.hu stábja. Örülünk annak, ha egy általunk szeretett munkát tovább csinálhatunk.

Egy honlap készítőinek nem az a dolguk, hogy a saját ügyeikkel foglalkozzanak az általuk készített oldalon. Eddig se tettük nagyon, ezután se fogjuk. Csak ilyenkor, úgy évente, vagy kétévente, amikor eldől, ki készíti a Haladás labdarúgóinak honlapját.

1999-ben, tíz éve kezdett el működni - az egyik első magyar hírportálként - a nyugat.hu. Már akkor tudtuk: számunkra kötelezettségeket is jelent, hogy szombathelyiek vagyunk. Megkerestük például a legnagyobb helyi sportcsapatokat, hogy szívesen elkészítenénk a honlapjaikat.

Azóta is, hol hivatalos, hol nem hivatalos státuszban, egyfajta „társadalmi felajánlásként” készítjük, javítgatjuk, modernizáljuk a Haladás honlapját. Nyitottunk számlát, gyűjtöttünk pénzt a csapatnak, amikor Bíró Péter távozása után a létért küzdött a klub, elindítottuk a Hali Tévét, amikor az lekerült a városi televízió műsoráról, s kipróbáltuk tudásunkat, amikor élőben, az interneten keresztül közvetítettük Kazahsztánból és Svédországból az Európa Liga mérkőzéseket. (Higgyék el, nehéz dolog volt!) Egyébként pedig próbáljuk önöket ellátni hírekkel, információval, képekkel, videókkal, és közvetítjük online a mérkőzéseket.

A nyár végén aztán a többségi tulajdonos önkormányzat úgy döntött: megpályáztatja a Haladás honlap készítését. Mi elkészítettük pályázatunkat. A klub taggyűlése pedig bírált, és a következő határozatot hozta.

„…a taggyűlés a pályázatok részletes megvizsgálása után egyhangú nyílt szavazással meghozta a következő 2/2009. (09.19.) számú határozatát: a taggyűlés a társaság által a ... az internetes honlap működtetésére 2009. szeptember 2. napján kiírt meghívásos pályázat nyertesének a Nyugat Média és Világháló Egyesületet nyilvánítja ki, tekintettel arra, hogy a nyertes pályázó egyösszegű ajánlata összegszerűségében és összességében is kedvezőbb.

Persze, olyan nincs, hogy valami tökéletes, meg olyan sincs, hogy valami mindenkinek teszik. De higgyék el: egészen jó kis honlap ez, amit most olvasnak!:)


Egyébként pedig: Hajrá Hali!


Roznár Gyöngyi
főszerkesztő
nyugat.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu