Olimpiai sportfogadási útmutató: 2022 Peking

Rohamosan közeleg a 2022-es téi olimpia ideje! A 2022-es pekingi téli olimpia 2022. február 4-én rajtol el. Ez azt jelenti, hogy a nézőközönséget egy hét alatt két olimpiai játékkal is kényeztetik.

A pekingi téli olimpia számos okból példátlan értékű, melyek közül a legnagyobb talán az, hogy Peking az első város, amely a nyári, és a téli olimpiai játékoknak is otthont ad. Ez azért szokatlan, mert a legtöbb város, amely nyári olimpiát rendez, nincs közel a hegyekhez. Nos, Peking sincs túl közel a hegyekhez, ám rendelkezik olyan olimpiai szintű létesítményekkel és infrastruktúrával, amelyeket nyári sportokról téli sportok helyszínévé alakítottak át.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

A hegyek Peking belvárosától néhány órányi távolságra fekszenek, és minden helyszín elérhető a kifejezetten a játékok miatt épített új gyorsvasúttal. A szervezők az eseményeket három zónára osztották fel: a pekingi zónára, a yanqingi zónára, valamint a zhangjiakoui zónára. Minden zónának saját olimpiai faluja van, melyek számos különböző eseménynek adnak otthont.

Milyen olimpiai eseményekre fogadhatunk?

A www.sportfogadas.net oldal sportfogadási-ipar szakértői készítettek egy olimpiai sportfogadási útmutatót. Azt tudni kell, hogy minden sportfogadási iroda másképpen áll az olimpiához. Némelyiküknél a korrupció lehetősége miatt nem lehet a pontozott eseményekre fogadni, pedig mind a nyári, mind pedig a téli olimpia számos pontozott eseménnyel büszkélkedhet. Természetesen a műkorcsolya messze a legnépszerűbb téli olimpiai esemény, ezért nem lepődhetünk meg, ha a legtöbb bukméker végül legalább néhány pontozott eseményt, mint például a műkorcsolyát, felveszi a repertoárjára.

sportfogadas.net

Mivel ez az első széleskörű sportfogadási lehetőségeket kínáló téli olimpia, minden sportfogadó iroda szívesen teszteli a közönség étvágyát a téli sportok fogadási lehetőségei iránt. Néhányan közülük mindent bevetnek majd, míg mások lehet, hogy egyáltalán nem kínálnak olimpiai fogadásokat. Mindenképpen nézze meg kedvenc bukijánál, hogy náluk milyen olimpiai eseményekre fogadhat!

Annyi sportág van!

Idén 15 téli olimpiai sportág között 109 éremversenyt rendeznek, így valószínű, hogy nem minden sportfogadó iroda kínál azonos fogadási lehetőségeket saját belső kockázatkezelési stratégiája miatt. Emellett a téli olimpiai sportokra való fogadási igény ismeretlen, mivel ez idáig még soha nem volt téli olimpiánk legális fogadási lehetőséggel Nevadán kívül. Lehet, hogy egyes fogadóirodák lassan indulnak majd, és a kereslet fellendülésével további sportokkal bővítik palettájukat.

A fentiek fényében máris számos olimpiai eseményre lehet fogadásokat kötni! Szintén népszerű választásnak bizonyulnak az egyes országok éremtáblázatára kötött fogadások. A különböző bukmékerek különböző piacokat kínálnak, ám a legtöbb fogadási lehetőséggel valószínűleg mind rendelkeznek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu