Orbán Viktor levélben gratulált Király Gábor pályafutásához

A miniszterelnök a Király Szabadidősport Egyesületet és a kapusiskolát is megemlíti.

Szép gesztust tett Orbán Viktor miniszterelnök, ami tőle annyira nem is meglepő, hiszen mindenki tudja, hogy a foci a kedvenc sportja, és figyeli is a futball körüli eseményeket.

Most levélben gratulált a nemrég visszavonult Király Gábor visszavonul 2019. May 22. 16:27 Király Gábor pályafutásához, és köszönetét fejezi ki az utánpótlásba fektetett energiájáért.

A levelet Takács Mihály, a Miniszterelnök sportért felelős tanácsadója adta át Szombathelyen, a Király Sportlétesítményben – írja a kiralygabor.eu.

Miniszterelnöki levél
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!