Otthon kapott ki az utolsó Mosonmagyaróvártól a Haladás

Valami nagyon nincsen rendben.

A labdarúgó NB II 29. fordulójában a 11. helyen álló Szombathelyi Haladás az utolsó Credobus Mosonmagyaróvárt fogadta.

LABDARÚGÓ NB II

29. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS–CREDOBUS MOSOMAGYARÓVÁR 0-1 (0-0)

Szombathely. Haladás Sportkomplexum, 768 néző. Vezeti: Bana Gergely (Máyer Gábor, Sinkovicz Dániel).

SZOMBATHELYI HALADÁS: Pálfi - Nyíri V., Jagodics M., Ene, Bolla G. - Erdei, Szakály A. (Horváth A., 73.) - Horváth R. (Csernik, 62.), Rácz B. (Katona I., 79.), Mohos (Szijjártó, 73.) - Kelemen M. (Pintér F., 62.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics.

MOSONMAGYARÓVÁR: Slakta - Végső, Tullner, Deák I., Horváth K. (Vukasovic, 70.)- Radics, Kapornai - Bekker, Szabó B., Csóka D. - Szendeff (Pukhtiejev, 72.). Vezetőedző: Nagy Ádám.

Gólszerző: Radics (51.).

Kiállítva: Radics (72.), Erdei (83.).

Ahogy az várható volt, a szombathelyiek ragadták magukhoz a kezdeményezést, záporoztak is a lövések Slakta kapujára. Az óváriak védekezésre rendezkedtek be és próbáltak kontrázni. Meglehetősen egyoldalú volt a játék, de a hazaiak hiába jutottak el többször is a vendégkapu előterébe, kimaradtak a helyzetek. A félidő hajrájára feljött az Óvár, két helyzetet is kidolgozott. Szünet után egy szögletet követően megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A vasiak próbálkoztak, felépítették ugyan támadásaikat, de a befejezés csak nem sikerült. Aztán előbb a vendégektől, majd a hazaiaktól állított ki egy-egy játékost a bíró – de az eredmény már nem változott. Meglepetésre 1-0-ra nyert a sereghajtó Mosonmagyaróvár Szombathelyen - tudósít az nso.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!