Régi-új vezetőedzővel erősít a Haladás

A szlovák Michal Hipp-pel nyert a csapat a bajnoki stadionavatón az FTC ellen 2-1-re és két héttel később a Mol Fehérvárt verte meg 1-0-ra.
-----

Kedden új vezetőedzőt neveztek ki a szombathelyi Haladás élére – tudtuk meg a klub hivatalos oldaláról. Vagyis igazából régi-új edzőről van szó, méghozzá a szlovák Michal Hippről, aki a tőle megszokott lelkesedéssel tartotta meg első szombathelyi edzését.

„Amikor megkeresett a Haladás, nem sokat gondolkodtam. Noha van egy olyan mondás, mely szerint kétszer ugyanabba a folyóba nem lépünk, ez a futballra nem igaz. Anno nagyon szép időszakom volt a Haladásnál eltöltött szűk egy év, szép emlékeim vannak. Nagyon jó szívvel gondolok vissza a játékosokra, a városra az itt élő emberekre, a szurkolótáborra” – mondta Hipp, aki a Haladás után válogatottnál és klubcsapatnál is dolgozott.

www.haladas.hu

Az 59 éves tréner anno közel egy évig irányította a csapatot, regnálása alatt olyan emlékezetes győzelmeket arattak, mint a bajnoki stadionavatón az FTC ellen elért 2-1, vagy a Fradi elleni diadal után két héttel a Mol Fehérvár elleni hazai 1-0.

A Haladásra – ha nem is az előbbi kaliberű együttesek – de nehéz ellenfelek várnak az elkövetkező időben. Másfél hét múlva a harmadik Pécs otthonába utaznak, aztán a negyedik Kazincbarcika érkezik, majd mennek a második Gyirmóthoz, aztán jön a listavezető MTK.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!