Simon Ádám: Palermo

A felek mindenben megegyeztek, a Haladás játékosának a bajnokság végén már csak egy orvosi vizsgálaton kell részt vennie, hogy a Serie A-ban folytathassa.
-----

Korábban a Nyugat.hu azt írta, hogy Simon Ádám után Nyugat-európai élcsapat érdeklődik. Mostani biztos információnk alapján ez a klub nem más, mint az olasz Serie A-ban szereplő Palermo.

Információink szerint a felek mindenben megegyeztek, Simonnak már csak egy orvosi vizsgálaton kell részt vennie, amire a bajnokság után kerül sor.

Úgy tudjuk, az élő szerződéssel bíró Simont rekord közeli összegért vásárolják ki az olaszok.

Simon a világ egyik legjobb bajnokságában folytathatja
Unger Tamás

A Haladás vasárnap a Fradi elleni meccs előtt tart taggyűlést, ahol megszületik a döntés Simon ügyéről.

Simon szerződtetéséről a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini is beszámolt.

- Ha el is hagy minket néhány fiatal, veszünk másokat: Zahavin kívül érkezni fog egy chilei és egy magyar fiú. Folytatjuk azt a politikánkat, hogy a fiatal külföldiek és a Serie B játékosai közül halászgatunk, mert a szerződéssel rendelkezők túl drágák számunkra – mondta Zamparini.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!