Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ez a nagy baj! Supka feljelentette a Haladást

Az MLSZ elé kerül az ügy, úgyhogy mielőbb ki kell fizetni az ex-edzőt.
-----

A www.csakfoci.hu információ szerint Supka Attila feljelentette korábbi munkaadóját, a Szombathelyi Haladás, ugyanis több havi bérével tartozik neki a klub.

A rendkívül nehéz körülmények között lévő 100 éves futballegyesületnél ez lehet most a lehető legnagyobb probléma. Az esetleges állam féle való tartozások (járulékok, ÁFA) mellett az MLSZ legszigorúbban akkor jár el, amikor egy-egy volt vagy jelenlegi alkalmazott a szövetségnél jelenti fel a klubot.

Sportszakmailag már bebizonyosodott, hogy Supka Attila és a Haladás nem illettek össze, ettől függetlenül - ha már aláírásra került a kontraktus, akkor - rendezni kellett volna a tartozást a korábbi szakvezetővel.

Eddig sem volt egyszerű az élete az új ügyvezetőnek, Séllei Árpádnak, azaz ez a hír nagyon nem hiányzott sem neki, sem a Haladásért szorítóknak...

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!