Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gyenge meccsen ikszelt a Haladás

A sereghajtó Békéscsaba szerzett vezetést a Rohonci úton, Iszlai egy fejessel egyenlített.
-----

December elejéhez képest tűrhető időben fogadta a Haladás a sereghajtó, gyenge formában lévő Békéscsabát. Valamivel több, mint kétezer néző volt kíváncsi a zöld-fehérek utolsó előtti hazai meccsére.

Alacsony színvonalat és kevés helyzetet hozott az első félidő. A Haladás irányított, a vendégek arra rúgták a labdát, amerre álltak (egyedül Calventében volt benne a veszély), de gól nem született 45 perc alatt.

A fordulás után az első tizenöt percben inkább a Békéscsaba akarata érvényesült, bár nézhető, szép fociról akkor sem lehetett beszélni. Calvente egy egyéni villanás után megszerezte a vezetést, Iszlai viszont hamar egyenlített. A hátralévő több, mint negyedórában már nem született újabb találat, így két pontot ajándékoztunk az újoncnak. Nagy kár érte.

90+2: Véget ért a mérkőzés, huh, ez gyengére sikerült...

90. perc: 2 perc a ráadás.

89. perc: Mursits-sárga időhúzásért.

85. perc: Batarelo lőtt balról, 18 méterről, mellé.

83. perc: Az első lila csere: Birtalan helyett Punosevac.

78. perc: Németh kapott sárga lapot.

77. perc: Újabb kisszögletet ettünk meg, Calvente lőtt laposan balról, 15 méterről, az oldalhálót találta el. Király azért rajta volt, ha kapura megy, vélhetően fogta volna.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Békéscsaba 1912 Előre
Iszlai egyenlített
Vágvölgyi Bálint

74. perc: Angyal helyett Schimmer folytatja.

73. perc: Németh bombázott kapura egy szabadrúgást, Mursits csak ökl9zni tudta, Iszlai viszont kapásból a kapu bal oldalába fejelt. 1-1.

69. perc: 2147 a hivatalos nézőszám.

67. perc: Addig-addig szórakoztunk, amíg a vendégek meg nem szerezték a vezetést. Calvente ment el a bal oldalon, becsapta Jagodicsot egy csellel, majd Király fölött a kapu bal oldalába emelt. Meg is érdemeljük... 0-1.

65. perc: Így van: Gosztonyi le is jött, Batarelo a helyén. Calvente lőtt félmagasan mellé balról.

64. perc: Bosnjak bedobását Gosztonyi fejelte háttal kapura. Semmi veszély nem volt benne. Nem lepődnénk meg, ha ez lett volna a középpályás utolsó labdaérintése.

60. perc: Németh tette ki a labdát jobbra Angyalnak, aki beadta, Németh fejelt 14 méterről, Mursits a helyén volt, és fogta. A kontrából lesgólt lőtt Birtalan Botond. Harsány füttykoncert a Rohoncin.

58. perc: Németh Márió unta meg a lacafacázást, jó 25 méterről lőtt, az égbe.

55. perc: Bagi Istváné a meccs harmadik sárga lapja. Tíz perc alatt semmi sem történt a pályán.

46. perc: Stef Wils megsérült, Jagodics folytatja a helyén. A Békéscsaba kezdte a második félidőt.


45. perc: Vége az első félidőnek. Nem mostanában volt a Rohonci úton ilyen gyenge csapat, mint a Békéscsaba. Gólt viszont mi sem tudtunk rúgni, úgyhogy egyelőre nem lehetünk nyugodtak. Jánvári, Németh és Gaál dicsérhető.

42. perc: Bosnjak ment el a bal oldalon, majd visszapasszolt Némethhez, nem volt igazán jó a labda, estében még kapura küldte, mellé.

41. perc: Na, végre, Hali rohamok! Németh bal oldali szabadrúgása egy vendég játékosról Gosztonyi elé pattant, aki egy csel után 12 méterről kapura bombázott, Mursits és a védők már verve voltak, a labdát azonban Gaál blokkolta a sarkával. Továbbra is támadásban maradtunk, egy bal oldali beadás után Gaál fejelt Mursits kezébe.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Békéscsaba 1912 Előre
Gaál jól játszott az első félidőben
Vágvölgyi Bálint

37. perc: Borzasztóan gyenge ez a meccs. Nem bánnánk, ha jönne már a félidő.

27. perc: Piermayr kaszálta el Halmosit a bal oldalon, sárga lap!

23. perc: Németh Márió bal oldali beadása pontatlan volt, a labda Iszlai elé pattant, aki szemből, 18 méterről, kapásból lőtt, kicsit eltörte, mellé.

19. perc: Vaskó ütötte le Gaált a félpályánál, a közelében nem volt a labda. Németh észrevette, megállította a játékot, majd piros helyett sárga lapot adott a vendég védőnek.

19. perc: Elég gyenge a színvonal. A békéscsabai védők amerre állnak, arra rúgnak. Mintha a megyeiben lennénk...

11. perc: Ez már sokkal veszélyesebb volt! Bosnjak bal oldali beadása után Németh Márió pörgetett kapura, Mursits leért a jobb alsó sarokba tartó labdára.

10. perc: Angyal szórakozott a jobb sarokban, a szögletzászlónknál. Elveszítette a labdát, Calvente 17 méterről laposan lőtt, Király a helyén volt, és könnyedén fogta.

7. perc: Jól elaludtunk a Békéscsaba első szögleténél. Gyorsan elvégezték "kicsiben" a vendégek, Piermayr 17 méteres lövésébe beleért egy szombathelyi játékos háta, a labda a háló tetején landolt. Volt benne veszély.

5. perc: Németh Márió bal oldali szabadrúgását fogta magabiztosan Mursits.

1. perc: A Hali kezdte a meccset, mi támadunk a székház felőli kapura.

A mérkőzést gyászszünettel kezdtük, 89 éves korában elhunyt özvegy Bogáti Györgyné, "Gizi néni". Nyugodjék békében!

A Haladás fehér mezben, zöld nadrágban és zöld sportszárban szerepel, a vendégek tiszta lilában játszanak.

A mérkőzést Németh Ádám vezeti, két segítője dr. Varga Zsolt és Márkus Tamás lesznek.

Haladás: Király - Angyal, S. Wils, Jánvári, Bosnjak - Németh M., Iszlai, Th. Wils - Gosztonyi, Gaál, Halmosi.

Csere: Rózsa - Nagy P., Schimmer, Batarelo, Jagodics, Medgyes, Popin.

Békéscsaba: Mursits - Piermayr, Vaskó, Fehér, Damjanovics - Bagi, Borbély, Spitzmüller, Fabio - Birtalan, Calvente.

Csere: Ilizi - Kertész, Balog, Punosevac, Vadász, Juhász, Koroudiev.

15:30-kor kezdődik a találkozó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra