Újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re

Ezúttal a NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya.

Miközben lemondott Lemondott a Haladás vezetőedzője May 07. 10:54 a Haladás vezetőedzője, és megtalálták a bajnokság hátralévő három meccsére az utódját Az utolsó három meccsen Bosnjak Predrag vezeti a Haladást May 07. 15:42 , a klub kálváriája tovább folytatódik.

A Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala a következő bejegyzést tette közzé:

"Időközben a cégjegyzék tanúsága szerint újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re, ezúttal a NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya rendelte el, időpontja 2024. április 26.

Mellette továbbra is szerepel egy másik végrehajtás, azt egy közjegyző rendelte el, egy nappal korábban, április 25-én. Amennyiben ez is igaz, akkor felszólítjuk Szántó Erzsébet ügyvezetőt, aki ugye a gazdasági ügyekért elsődlegesen felelős, hogy azonnali hatállyal adja be a lemondását!"

Feliratok a Haladás pályán
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!