Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Továbbjutott a Haladás a kupában

Tóth és Ars góljaival hármat számoltunk az NB II-es Vácra Dunaújvárosban.
-----

Nagy Tibor, a Vác edzője: Minden védelmi kihagyásunkat kihasználta a szombathelyi csapat. 0-2-nél a büntetővel szorosabbá tehettük volna a meccset, ám ez kimaradt, ráadásul újabb gólt kaptunk.

Mészöly Géza, a Haladás edzője: Nagyon komolyan vettük a meccs elejét, és a gól meg is adta az alaphangját a találkozónak. Ezt követően pedig jól használtuk ki a helyzeteinket.

90. perc: Véget ért a találkozó, a Haladás továbbjutott a kupában.

86. perc: Ars visszahúzásáért Görgényi kapott sárga lapos figyelmeztetést.

83. perc: Gaál Bálint 24 méterről kissé balról végzett el szabadrúgást, a labda a jobb oldali kapufán csattant. Nincs szerencséje a Hali támadójának, a Fradi és a Mezőkövesd ellen is kapufát lőtt…

82. perc: Mátyás kapott sárga lapot Angyal buktatásáért.

Vác FC - Szombathelyi Swietelsy-Haladás, Magyar Kupa
Ha jól számoltuk, 30 néző volt
Vágvölgyi Bálint

80. perc: Dombi brusztolta ki a helyzetet Arsnak, aki 6 méterről kotorta a labdát a kapuba. 0-3

76. perc: Szőkét lökték fel a középpályán, de a játékvezető továbbot intett, a labda a 16-osunkon belül került, ahol azt Nagy fedezte jól, Hidvégi pedig összekoccintotta a bokáit, jogos 11-es! A labdát Rusvai tette le a mészpöttyre, a kapu bal oldalát célozta meg, de Rózsa gyors vetődéssel megfogta a labdát, ki sem pattant róla. Bravó!

74. perc: Tóth Máté helyett Kiss Bence. Több csere ma már nem lesz.

73. perc: A találkozó első sárga lapja, egy elkésett belépőért Gaál Bálint kapott figyelmeztetést.

68. perc: Tóth Máté beadását Ars vette át, ám az utolsó pillanatban Görgényi szögletre mentett előle. A kornert Tóth Máté tekerte középre, Ars pedig 6 méterről fejelt a kapuba, a gólvonalon Tóth Ferenc még oxival belekapott, de a labda a hálóban kötött ki. 0-2

61. perc: A Vác utolsó cseréje: Majoros helyett Mátyás.

59. perc: Kovács L. helyet Gaál folytatja a Haliban.

59. perc: Nagy váci helyzet maradt ki: Majoros cselezte be magát a 16-oson belülre, az 5-ös sarkáról átlöbbölte a hosszú sarok felé, nem sokkal ment mellé a labda. Szerencsére a jobb lábán volt a játékszer, az pedig neki a rosszabb…

53. perc: A Vác kezdte jobban a második játékrészt, ezt jelzik Nagy Tibor cseréi is, mégis egy kontra végén a Hali előtt adódott lehetőség: Schimmer egy tért ölelő átadást engedett maga elé, majd beforgatta a védőjét, de lövését egy jó vetődéssel Halasi fogta.

46. perc: Mi kezdtük a második félidőt. Egyet cseréltünk a szünetben: Szőke állt be Rácz helyére. A hazaiak kettőt is változtattak: Rusvay és Gábriel állt be, Kákonyi és Balajti fejezte be.


45. perc: Vége az első félidőnek.

39. perc: Nagy R. végzett el szabadrúgást 20 méterről, a bal oldalról. Egyből kapura lőtt, a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

37. perc: Tóth G. lépett be a 16-oson belülre Jagodics mellett, és 13 méteres lövésénél óriásit védett Rózsa.

34. perc: Átvette az irányítást a hazai csapat. Balajti lövésénél Rózsának kellett védenie, szögletre ütötte a labdát.

33. perc: Gól továbbra sincs, viszont volt egy komoly váci lehetőség: Nagy R. tudta beadni a labdát Hidvégi mellől, érkezett Balajti, és 7 méterről, tiszta helyzetben fölé lőtt.

Eltelt az első félidő fele, a Haladás próbál minél feljebb védekezni, az, hogy letámadja a váciakat kis túlzás, de igyekszünk már a középpályán, a váci térfélen labdát szerezni.

14. perc: Az első váci lehetőség: Nagy R. húsz méterről lőtt mellé.

Vác FC - Szombathelyi Swietelsy-Haladás, Magyar Kupa
Már a második percben megszerezte a vezetést a Hali
Vágvölgyi Bálint

13. perc: Középpályán történt labdaszerzés után Rácz iramodott meg a bal szélen, az alapvonal közelében azonban utolérték, így már nem tudta Arshoz tenni a labdát.

12. perc: Az első tíz percet meghatározta a gyors Haladás gól. Azt követően egyik oldalon sem alakult ki helyzet. Overgoor szögletét Ars elől szedték össze a váciak.

2. perc: Halasi kirúgása után Dombi szedte össze a labdát, gyors középre adásába Ars csúsztatott bele, így a labda az üresen álló Tóth Máté elé került, aki nagyon higgadtan oldotta meg a helyzetet, és 12 méterről a bal alsó sarokba helyezett. 0-1

Hasonlóan indul a forgatókönyv, mint Füzesgyarmaton, hiszen ott is a meccs elején, és ott is Tóth Máté szerzett vezetést a fehér-fekete-fehér mezben játszó Haladásnak.

1. perc: A Vác kezdte a mérkőzést.

A találkozót Bogár Gergő vezeti, két segítője Erős Gábor és Szalai Dániel lesznek.

Vác: Halasi – Rása, Tóth F., Görgényi, Hegedűs – Tóth B., Tóth G. – Kákonyi, Nagy R., dr. Majoros – Balajti.

Csere: Szentpéteri – Nagy S., Rusvay, Szenes, Mátyás, Gábriel, Földi.

Haladás: Rózsa – Angyal, Schimmer, Jagodics, Hidvégi – Overgoor, Kovács L. – Dombi, Tóth Máté, Rácz – Ars.

Csere: Gyurján – Tóth Marcell, Kiss B., Gaál, Szőke, Bosnjak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra