Mészöly: Antonov minőségi és gólérzékeny játékos, de fizikálisan nincs rendben

A Haladás kétségek között lévő vezetőedzője napokon belül dönt az ukrán válogatott próbajátékos sorsáról.
 
 
 
 
 

Mészöly: Antonov minőségi és gólérzékeny játékos, de fizikálisan nincs rendben

A Haladás kétségek között lévő vezetőedzője napokon belül dönt az ukrán válogatott próbajátékos sorsáról.

Hétfőn honlapunk is beszámolt róla, hogy a kétszeres ukrán válogatott Olekszij Antonov érkezett próbajátékra a Szombathelyi Swietelsky-Haladás együtteséhez. A 30 éves, korábban neves ukrán klubokban is megforduló támadó legutolsó kenyéradója az azeri Qabala volt, ahol egy év alatt 32 bajnokin hét gólt szerzett, ám tavaly nyár óta nem volt csapata. Az ukrán csatár hétfőn csatlakozott a szombathelyiekhez, a haladasfc.hu pedig Mészöly Géza vezetőedzőt kérdezte első benyomásairól.

- Két edzésen vett részt eddig, és látszik rajta, hogy minőségi játékos – kezdte Mészöly Géza. – Rutinos labdarúgó, aki tud futballozni, és a tréningeken több gólt is szerzett, úgyhogy ebből a szempontból elégedett vagyok vele. Fizikálisan azért van lemaradása, az elmúlt félévben nem játszott tétmérkőzést, és ez abszolút érződik. Ezeknek a tényeknek a tudatában kell majd döntenünk, meglátjuk, hogy a következő napokban miképp teljesít. Azt gondolom, hogy a héten el is dőlhet, hogy szerződést kínálunk-e neki. Nehéz döntés lesz, mert most olyan ötven-ötven százalékra tudom mondani. Látom az erényeit, de nem olyan játékos, aki kilencven percre egyből bevethető lenne, és ez azért gondot okoz. A minősége és a gólérzékenysége megmutatkozott már két edzés után is, de a fizikális állapota még nincs olyan szinten, amire szükségünk lenne.

 
 
  • 2realista2017február21.20:05ÚjVálasz

    Toth M.majd eldönti,megéri-e...A szezon végére meg megszerzi az erőnlétet,elvégre csak egy évet lustálkodott végig és elég 2fiatal2 a jövőre nézve...Ez már kapkodás...

     
  • 1foci11112017február21.16:51ÚjVálasz

    Mészöly ...... látszik ez az alma milyen szép piros ,ketté vágytam és kezd rohadni azért mind nem rohadt és eszek belőle nemde .Csak 30 éves a lába jó a szeme is jöhet nem az én pénzem bánja ha nem lesz jó nem számít így igaz öcsém . ZTE .GYŐR kivan írva a falra most keressétek még mi előtt este lesz jó munkát és jó fotózást kívánok a kollégákkal .

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!