Megszereztük a stadionterveket, amiről Orbán beszélt

A miniszterelnök bejelentette, de senki nem találta a Haladás-stadion látványterveit. Nekünk megvan, és már azt is tudjuk, hogy egy Fradi-meccsel avatjuk.
 
 
 
 
 

Megszereztük a stadionterveket, amiről Orbán beszélt

A miniszterelnök bejelentette, de senki nem találta a Haladás-stadion látványterveit. Nekünk megvan, és már azt is tudjuk, hogy egy Fradi-meccsel avatjuk.

A Nyugaton beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: újabb négy magyar csapat stadionját építik át, illetve újítják fel. Azt is mondta, hogy a látványtervek már készen vannak, idén elkezdődhetnek a munkálatok.

Tegnap ismét írtunk a témáról. A focicsapatot, a HVSE régi és új elnökét, és egy városvezetőt is megkérdeztünk, hogy hol vannak a látványtervek. A legbiztatóbb válasz az volt, hogy utánanéznek.

Honlapunk ezért kezébe vette a dolgokat, és megszerezte a látványterveket.

Az első

Az első látványtervből rögtön kiderül, hogy az új stadiont a Ferencvárossal avatjuk fel, és kettő-nullra meg is nyerjük a meccset. A fociban kevésbé jártasak ne lepődjenek meg, hogy már az eredmény is megvan. Magyarországon az elmúlt két évben több focistát tartóztattak le a meccsek manipulálásért, mint ahány drukkert huligánkodásért.

A második és a harmadik

Ebből a tervből kiderül, hogy az olasz Legea is benne lesz a bizniszben. Valószínű névadóként is megjelenik a sportszergyártó cég. Orbán Viktor és Silvio Berlusconi barátsága már-már legendás...

A negyedik

Ezen tisztán látszik (barnával jelölt terület), hogy az új stadion alkalmas lesz Bajnokok Ligája-döntő megrendezésére is. Minden bizonnyal ezen a területen állnak majd össze a Puskás Akadémia játékosai a Bayern München legyőzése után, hogy Platini a nyakukba akassza a jól megérdemelt aranyérmeket.

És végül. Egy újságíró soha nem adja ki, hogy miként jutott bizalmas információkhoz. Most kivételt teszünk. Három gombóc fagyi volt a tervek "ára". Ha jól emlékszünk: puncs, citrom, csokoládé...

 
 
 • 2gonzalez2013augusztus08.22:25ÚjVálasz

  P.T.

  Tudlak sajnálni, hogy ilyen sok szabadidőd van, hogy ekkora baromságokkal foglalkozzál... Nem felnőtt emberhez méltó az biztos...

   
 • 1mike742013augusztus07.14:53ÚjVálasz

  A nívós anyaghoz csak annyit hogy akkor már illet volna odaírni a rajzok alá a gyerekek nevét akik csinálták. Vagy az újságíró remekművei ?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!