Szűcs Lajos megrugdosta a Haladás Szurkolói Körének elnökét

A Lombard – Haladás mérkőzés után a klubházban tört ki a csetepaté. A Hali szurkolója, Keringer Zsolt a vendég belépőkkel ment elszámolni. Frissítve.

Pár perccel a lefújást követően Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Körének elnöke azért érkezett a klubházba, hogy elszámoljon a vendég belépők árával. A szimpatizáns a folyosón találkozott Szűcs Lajossal, a Lombard kapusával, akivel közölte, hogy sportszerűtlen magatartásáért – a lefújást követően kimutogatott a Hali tábornak – ugyanúgy eltiltják, mint a Haladás piros laposait.

Lombard - Haladás
Szűcs Lajos balhézott a lefújás után
Tóth Ákos

A Lombard kapusa ekkor ütött Keringer felé és - nincs jobb szó rá - stoplis cipővel megrugdosta a Haladás szurkolót. Tette mindezt a két klub vezetői, edzői és néhány újságíró szeme láttára.

Lombard - Haladás
Íme, Keringer lába
Tóth Ákos

Ezt követően avatkoztak közbe a biztonságiak, és hosszú percek alatt szétválasztották a feleket.

Érdekes helyzet alakult ki, hiszen miközben a biztonságiak lökdösték kifele, Szemán György, a Lombard vezetője rángatta visszafele Keringert, hiszen ő még nem számolt el a bevétellel.

Időközben Kenesei Krisztián is próbált részt venni a rendrakásban, őt Csertői hívta be az öltözőbe, miközben Szűcs Lajos hangosan szidta a felmenőit.

Kíváncsiak leszünk Bíró Péter reakciójára, hiszen távozásunkkor a biztonsági cég egyik alkalmazottja kérdésére szóról szóra elmesélte neki a történteket.

Csertői Aurél, a Haladás edzője ezt követően nem vett részt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, melynek elején Véber György több újságíró füle hallatára a Nemzeti Sport munkatársait szidta, és azt kérdezte, hol vannak ilyenkor, amikor nyernek.

Nem történt semmi?

Szemán György, a Lombard egyik vezetője az nb1.hu hírportálnak azt nyilatkozta, hogy Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Körének elnöke minősíthetetlen hangnemben szidta Szűcs Lajost, ezt követően alakult ki a csetepaté, de Szemán elmondása szerint a biztonságiak arról tájékoztatták, hogy hatan is közéjük álltak, így a kapus hozzá sem férhetett Keringerhez.

Lombard - Haladás
Szűcs Lajos balhézott a lefújás után
Tóth Ákos

A nyilatkozatot követően az alábbi képet közöljük kommentár nélkül. Csupán kérdéseink lennének Szemán Györgyhöz.
- Miért kellett az esetről a biztonságiakat megkérdezni, amikor az esetnél ő maga is ott volt (fehér ingben, ujját fenyegetően Keringer felé nyújtva, Szűcs Lajos mellett)?
- Hol volt az általa említett hat biztonsági ember, akik megakadályozták, hogy Szűcs megrugdossa Keringert?

Az alábbi fotón jól látható Keringer lábán Szűcs Lajos stoplis ciőpőjének nyoma.


Lombard - Haladás
Kereingrer Zsolt az eset után a pápai stadion előtt
Tóth Ákos
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ma nem nyerhetett a Haladás

Szégyenteljes játékvezetői teljesítmény mellett esély sem volt arra, hogy a jobbik csapat nyerje a meccset. Hét emberrel fejeztük be a találkozót, a Lombard rúghatott két jogtalan tizenegyest is.