Szűcs Lajos megrugdosta a Haladás Szurkolói Körének elnökét

A Lombard – Haladás mérkőzés után a klubházban tört ki a csetepaté. A Hali szurkolója, Keringer Zsolt a vendég belépőkkel ment elszámolni. Frissítve.

Pár perccel a lefújást követően Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Körének elnöke azért érkezett a klubházba, hogy elszámoljon a vendég belépők árával. A szimpatizáns a folyosón találkozott Szűcs Lajossal, a Lombard kapusával, akivel közölte, hogy sportszerűtlen magatartásáért – a lefújást követően kimutogatott a Hali tábornak – ugyanúgy eltiltják, mint a Haladás piros laposait.

Lombard - Haladás
Szűcs Lajos balhézott a lefújás után
Tóth Ákos

A Lombard kapusa ekkor ütött Keringer felé és - nincs jobb szó rá - stoplis cipővel megrugdosta a Haladás szurkolót. Tette mindezt a két klub vezetői, edzői és néhány újságíró szeme láttára.

Lombard - Haladás
Íme, Keringer lába
Tóth Ákos

Ezt követően avatkoztak közbe a biztonságiak, és hosszú percek alatt szétválasztották a feleket.

Érdekes helyzet alakult ki, hiszen miközben a biztonságiak lökdösték kifele, Szemán György, a Lombard vezetője rángatta visszafele Keringert, hiszen ő még nem számolt el a bevétellel.

Időközben Kenesei Krisztián is próbált részt venni a rendrakásban, őt Csertői hívta be az öltözőbe, miközben Szűcs Lajos hangosan szidta a felmenőit.

Kíváncsiak leszünk Bíró Péter reakciójára, hiszen távozásunkkor a biztonsági cég egyik alkalmazottja kérdésére szóról szóra elmesélte neki a történteket.

Csertői Aurél, a Haladás edzője ezt követően nem vett részt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, melynek elején Véber György több újságíró füle hallatára a Nemzeti Sport munkatársait szidta, és azt kérdezte, hol vannak ilyenkor, amikor nyernek.

Nem történt semmi?

Szemán György, a Lombard egyik vezetője az nb1.hu hírportálnak azt nyilatkozta, hogy Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Körének elnöke minősíthetetlen hangnemben szidta Szűcs Lajost, ezt követően alakult ki a csetepaté, de Szemán elmondása szerint a biztonságiak arról tájékoztatták, hogy hatan is közéjük álltak, így a kapus hozzá sem férhetett Keringerhez.

Lombard - Haladás
Szűcs Lajos balhézott a lefújás után
Tóth Ákos

A nyilatkozatot követően az alábbi képet közöljük kommentár nélkül. Csupán kérdéseink lennének Szemán Györgyhöz.
- Miért kellett az esetről a biztonságiakat megkérdezni, amikor az esetnél ő maga is ott volt (fehér ingben, ujját fenyegetően Keringer felé nyújtva, Szűcs Lajos mellett)?
- Hol volt az általa említett hat biztonsági ember, akik megakadályozták, hogy Szűcs megrugdossa Keringert?

Az alábbi fotón jól látható Keringer lábán Szűcs Lajos stoplis ciőpőjének nyoma.


Lombard - Haladás
Kereingrer Zsolt az eset után a pápai stadion előtt
Tóth Ákos
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ma nem nyerhetett a Haladás

Szégyenteljes játékvezetői teljesítmény mellett esély sem volt arra, hogy a jobbik csapat nyerje a meccset. Hét emberrel fejeztük be a találkozót, a Lombard rúghatott két jogtalan tizenegyest is.